It’s never too late for a brunch in Paris!

Când vă treziți prea târziu pentru micul dejun, dar visați să mâncați ceva bun, care să vă răsfețe papilele gustative cu o combinație inedită între prânz și prima masă a diminetii, în acel moment intrați în gașca “brunchy people”.

hit the play button


Aceștia suntem noi, cei care iubim să lenevim în weekend și nu ezităm să ieșim în oraș să mâncâm la o oră în care majoritatea și-au servit deja micul dejun și așteaptă timing-ul corespunzător prânzului.

Așadar, putem spune că brunch-ul s-a inventat pentru cuplurile care nu țin cont de cât e ceasul pentru a se răsfăța cu niște preparate delicioase într-o ambianță pe măsură.

DSC_0184

DSC_0125

Untitled-1

Parisul este o destinație pe care plănuim să o vizităm în viitorul apropiat, însă pentru că niciodată nu stăm prea bine la capitolul răbdare, nu am putut să ne refuzăm o porție de răsfăț la micul Paris din mijlocul Bucureștiului: Mon Paris.

Nu ne-am uitat cât este ceasul, am pornit pur și simplu cu pași lenți spre restaurantul care are încă în aer acel miros de nou, de inedit, de meniu proaspăt lansat.

Decorul parizian, mesajele optimiste de pe fiecare masă și chelnerii foarte amabili ne-au transpus total în mood-ul perfect pentru brunch: când suntem relaxați dar nu moleșiți, zâmbitori și plin de povești.

DSC_0162

DSC_0065

După aproape doi ani de relație, ne dăm seama că un punct forte de care dispunem este sursa inepuizabilă de subiecte, de discuții, de “I want to say something to you!“. Așa se face că după ce am sorbit de două ori din limonadă, ne-am trezit cu un meniu de brunch servit în timp record.

Pe lângă faptul că preparatele arătau foarte bine, gustul lor era pe măsură.

Și pentru că e vară și preparatele grele nu sunt indicate, am optat pentru green& healthy: Quesadilla Mon Paris pentru el și o supă cremă de sparanghel cu crutoane pentru ea.

DSC_0078

DSC_0074

DSC_0075

În cazul nostru cu certitudine dragostea trece prin stomac, iar brunch-ul prin Paris. Starea de spirit de ieri, acompaniată de gustul rafinat al preparatelor alese cu greu din meniul variat și poveștile lungi însoțite de adierile de vânt ne-au conturat una dintre cele mai frumoase după amieze de vară.

DSC_0208

DSC_0169

E luni și e trecut de ora 17:00. Ne tentează grozav să repetăm experiența din weekend pentru că la Mon Paris, it’s never too late for a brunch!

Photo: Andrei Ghioarcă- Andrew’s Studio

Location: Mon Paris

Share this post: