Cum poti castiga #ceimaiiubitipantofi in valoare de 2500 de lei

Nimic nu te bantuie mai mult decat o pereche de pantofi pe care nu ai cumparat-o. Spre norocul nostru, nimeni nu ar putea sa determine care dintre noi este de fapt mai shopaholic decat celalalt. Amandoi adoram sa facem cumparaturi! Asadar, noi mergem inainte pe ideea ca o pereche in plus nu strica niciodata.

Cum am reusit sa pregatim un picnic romantic pe plaja cu doar 10 accesorii

Primele zile insorite sunt ocazia perfecta pentru a incepe vara cu dreptul, cum altfel decat savurand o limonada pe malul marii?

Cum castigam o bicicleta primavara aceasta?

Am simtit-o pe propria piele! Primavara este sezonul in care trebuie sa renasti, sa te reinventezi, sa tintesti mai sus, sa zambesti mai des! De cateva zile este soare in Bucuresti, ceea ce pe noi ne bucura enorm si ne incarca, asa cum este si firesc, cu foarte multa energie pozitiva.

10 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Cupidon a aruncat deja sagetile. V-ati indragostit si de atunci abia asteptati sa celebrati iubirea impreuna in fiecare an. Insa, odata cu apropierea datei de 14 februarie se da start maratonului de a gasi un cadou perfect pentru Valentine’s Day, iar tu nu ai cum sa spui PAS.

Love and something more: Cum sa faci din 14 februarie o zi memorabila

Imediat ce luna ianuarie se apropie de final, unul din noi marcheaza data de 14 februarie din calendarul nostru cu o inimioara. Cand acest simbol este sesizat de cealalta jumatate din cuplu, ii poti citi imediat in ochi bucuria spontana, care-o face sa tresara si sa zambeasca stiind ca Ziua Indragostitilor va aduce dragoste si… …