A little party never killed nobody!

Serile de vară sunt făcute pentru socializare!

hit the play button


Nimic nu se compară cu vibe-ul pe care îl avem atunci când suntem înconjurați de oameni pozitivi, care zâmbesc necontenit pe ritmul muzicii și abia așteaptă să-și lărgească cercul de prieteni. Ce-i drept vara este sezonul perfect pentru a te molipsi de acest flow de energie bună care plutește în aer la petrecerile în vogă ale momentului.DSC_0010

Indiferent de locație, tematică sau dresscode, secretul unui party reușit stă de fapt în oameni. Ei sunt cei care aduc un plus de savoare cocktail-ului aromat, o notă chick ținutelor summerish și un vibe cool locației.

Nu ni s-a întâmplat des să refuzăm invitații la petreceri pentru că așa cum e firesc, un party în plus pe lună nu strică, însă de fiecare dată înainte de a spune “Yes, let’s party!” ne gândim la cei care urmează  să ia parte la aceeași petrecere, în funcție de conceptul ei. Dacă simțim o compatibilitate, singura noastră grijă este să ne alegem ținuta în care să dansăm până în zori.

 

 Untitled-1
Untitled-5Vara este sezonul perfect pentru party-uri nonconformiste. Lasă deoparte monotonia şi profită de serile calde. Spre deosebire de clasicele ore petrecute în club, petrecerile pe un rooftop, într-o grădină sau pe o plajă sunt o alegere excelentă pentru vara aceasta. O locaţie inedită este  punctul de plecare  pentru cea mai tare petrecere a verii, la care trebuie să iei parte!DSC_0109

DSC_0112

Untitled-4

şi..nu ezita să intri în vorbă cu ceilalţi petrecăreti. Pe lângă faptul că vei descoperi că sunt puși pe distracție în aceeaşi măsură ca tine, e posibil chiar să-i cunoşti pe cei care îți vor deveni ulterior prieteni foarte buni. După multe petreceri la care am luat parte, am continuat să ținem legătura cu cei alături de care ne-am distrat până dimineața. Cu siguranță party-urile sunt o oportunitate wow pentru a-ți lărgi cercul de prieteni.

DSC_0124

DSC_0012

Untitled-2Găsește un motiv de celebrare! Să recunoaștem că atunci când avem ceva de sărbătorit, starea noastră de spirit se schimbă radical. De aceea, o petrecere memorabilă are nevoie de un motiv bun: fie că mai este o lună până plecăm în concediu, trei săptămâni până când aniversăm doi ani de relație sau doar câteva zile până când celebrăm un an de Nuit Sociale, let’s go out and party hard!

DSC_0009

DSC_0144

Ne place să fim constant entuziasmați pentru că ne face bine: suntem mai radioși, mai productivi și mai plini de viață. Acum însă starea noastră  de spirit mixează nerăbdarea, entuziasmul și bucuria că vom lua parte la cea mai tare petrecere a verii de al cărei concept ne-am îndrăgostit: Nuit Sociale Anniversaire.

Socializarea într-o locație inedită, oamenii frumoși  și vibe-ul cool urban își dau întâlnire joi pentru a celebra primul an de petreceri “altfel”,  destinate iubitorilor de party-uri cosmopolite.

Detalii despre petrecerea verii găsiţi aici!

DSC_0037

See you there!

Thank you Andrei Ghioarcă – Andrew’s Studio for the gorgeous photos!

Share this post: