Câştigă 7 pizza flori şi organizează cel mai tare party!

Ai observat? De fiecare dată când comanzi o pizza, involuntar intri într-o stare de relaxare, contagioasă pentru toţi din jurul tău.

hit the play button


 

Ne place să ne împărtăşim bucuriile şi pentru că în urmă cu o lună am lansat alături de prieteni, pizza Floarea Renatei, acum vrem să sărbătorim şi alături de voi! Ne dorim o toamnă frumoasă, care să înceapă în ton cu o stare de spirit pozitivă. Aşadar, hai să dăm startul acestui sezon cu o petrecere adecvată!

DSC_0730-2

Un pizza-party e bine venit oricând! Dacă ai nevoie de o ocazie în plus pentru socializare, o achiziţie suplimentară de ore de relaxare sau un pahar de vin alături de persoanele dragi ţie, este clar că trebuie să pui la cale o astfel de petrecere.  Lasă valul relaxării să te cuprindă în timp ce noi îţi oferim toate răspunsurile la întrebările care probabil îţi trec acum prin minte:

jjj

pizza flower pizza in forma de floare bucuresti christian renata blog de cuplu romania

O ocazie perfectă pentru a te deconecta, un motiv în plus pentru a te vedea cu prietenii tăi şi pentru a te bucura pe deplin de un cheat day ca la carte, pizza party-ul este compatibil cu momentele în care te simţi bine. Pizza Floarea Renatei a fost întâmpinată cu multe reacţii pozitive şi chiar cu poveşti de dragoste la prima felie, care ne-au încurajat să oferim cât mai multe buchete de flori pentru cei care recunosc deja că o pizza bună, servită la momentul potrivit e mai mult decât o bucurie, este o minune la casa clientului!

DSC_0754

DSC_0799ps

DSC_0813ps

 vvv

pizza flower pizza in forma de floare bucuresti christian renata blog de cuplu romania-2

Când vine vorba de organizarea unei petreceri, de cele mai multe ori intrăm în panică. Ce cumpărăm? Pe cine invităm? Unde o organizăm? La acest party, regulile sunt mult mai simple. Cu o singură condiţie pe care o îndeplineşti dacă comanzi pizza Floarea Renatei, ai tot ceea ce îţi trebuie ca să dai cea mai spontană petrecere a momentului: 7 Pizza Flower pentru un party binevenit la începutul toamnei.

DSC_0749

 nnn

pizza flower pizza in forma de floare bucuresti christian renata blog de cuplu romania-3

Îţi strângi gaşca de prieteni şi le promiţi că întâi vor mânca cu ochii şi după îsi vor răsfăţa pofta. Împreună cu Pizza Flower punem la bătaie 7 flori comestibile pentru cei care au comandat şi au gustat deja pizza noastră, a îndrăgostiţilor care ştiu că dragostea trece prin stomac: Floarea Renatei.

DSC_0761

DSC_0762

 mmm

pizza flower pizza in forma de floare bucuresti christian renata blog de cuplu romania-5

La birou, în parc, la tine acasă, pizza party-ul poate fi organizat oriunde vrei tu, ca să te simţi într-adevăr în largul tău. E uşor să fii în starea de spirit potrivită odată ce ştii că cele 7 pizza flori vor fi livrate direct la locaţia aleasă de tine. Stabileşti o oră, îti rogi prietenii să fie punctuali şi noi venim cu pizza florile care au adus multe zâmbete clienţilor şi promit să vă cucerească şi pe voi.

DSC_0768

DSC_0773

nnn

pizza flower pizza in forma de floare bucuresti christian renata blog de cuplu romania-4

Tu decizi. Trebuie doar să comanzi deja o pizza Floarea Renatei, după care aştepţi să îti surâdă norocul şi odată ce tragerea la sorţi te-a ales pe tine câstigător, o să poţi să alegi o zi, o oră, o ocazie potrivită. Ai atâtea motive de a sărbători şi o singură pizza pe care trebuie să o comanzi ca să ai şansa să te bucuri de un super party oriunde vrei tu, când vrei tu şi cu cine vrei tu.

Indiferent de motiv, petrecerea se anunţă reuşită pentru că cel puţin 6 prieteni din 7 nu pot refuza o astfel de invitaţie.

Comandă pizza Floarea Renatei (click aici), bucură-te de gustul ei, zâmbeşte şi alege motivul de celebrare.

De restul se ocupă norocul…şi noi:

38IARPYt_1474665886

Photo: Andrew’s Studio

Location: Old Nick Pub, Bucharest

 

Share this post: