Marble Beach, Thassos Island

Când îți începi dimineața pe un vapor, clar nu mai ai nevoie de cafea!

travel-1

Simțeam fiecare val cum ne izbește stomacul și ne relaxa doar gândul că nu eram singurii care aveau acea senzație. M-am ascuns în brațele sale și fără să realizez, după o perioadă de timp am și uitat că ne-am început dimineața într-un mod alert.

Fiecare persoană vede lumea altfel, in felul propriu însă atunci când zâmbind m-a luat de mână, am știut că vedea plaja prin ochii mei.

travel-2

 

Încercam să cuprindem totul dintr-o singură privire și eram pe deplin încântați. Plaja din grăunțe de marmură se contopea perfect cu apa turcoaz, și cu cât ne apropiam mai mult de țărm eram fascinați.

travel-3travel-4

 

Întinși pe șezlong, îl întrebam “Ce poți să-ți dorești mai mult decât atât?”. Răspunsul spontan a fost “un frappe”, însă amândoi eram convinși că insula Thassos a fost cea mai inspirată alegere.

Praful de marmură acumulat în port a fost “muntele de făină” la care visează fiecare copil. Când m-a împins răzând și m-am cufundat pe deplin în „făină”, am știut că nu o să fie o bătălie ușoară dar eram dispusă să ies învingătoare chiar dacă negrul costumului de baie și-ar fi pierdut din intensitate.

Eram albi din cap până-n picioare, și fericiți în aceeași măsură…

Nu am fost scutiți de orele care s-au scurs prea repede însă grăunțele de marmură cu care ne-am umplut buzunarele sunt și acum dovada clară că uneori o destinație, o persoană și un munte de praf de marmură pot forma pista către fericire.

travel-5

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published.