La Scala Beach, Thassos Island

Știi că poți ajunge marea cu un leagăn?

travel-6

 

Surprizele reușesc mereu să o îmbrace într-o euforie molipsitoare. De fapt, ea zâmbește tot timpul dar nimic nu se compară cu acel moment în care rămâne fără cuvinte.

S-a trezit greu însă știam că severitatea cu care nu am mai lăsat-o să lenevească încă 5 minute va fi uitată în momentul în care va vedea plaja. Era rândul meu să aleg destinația și instinctul ne-a condus spre ceea ce denumește ea acum “plaja cu acel leagan“.

 

travel-8

 

Întreaga insulă Thassos a fost pe lângă o destinație de vacanță, o hartă spre noi, cu oportunități prin care am descoperit că iubim mai mult marea decât muntele, midiile decât calamarii și preferăm vinul în detrimentul ouzo-ului.

travel-7

 

La_Scala

 

 Ne plimbam printre perdele albe și exact cum bănuiam s-a instalat euforia, chiar dacă nu era Loreen pe fundal. Reușește să îmi ofere din bucuria ei atât de mult încât deseori trec cu ușurința din ipostaza de om plănuitor de surprize, în om surprins. Când am văzut-o alergând spre leagănul alb, mi-am dat seama că nu am greșit…

travel-9

A fost nevoie să treacă câteva minute bune până să realizăm că dacă vâslim spre stânga, caiacul se orientează spre dreapta și invers…Nu am stat tocmai bine cu sincronizarea inițial însă de îndată ce ne-am efectuat încălzirea printre râsete, senzația că toată marea este a noastră a meritat efortul…

travel-10

A iubit adrenalina de pe caiac și bronzul care se intensifica cu fiecare oră însă când m-am trezit de unul singur pe sezlong și am găsit-o acolo, pierdută în gânduri, cuibărită în leagăn am înțeles totul.

De atunci știu că acel leagăn a fost cuibul perfect pentru visele noastre și apusul din seara aceea…

 

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published.