Ascultă-ţi vocea!

18:08 O aştept de mai bine de zece minute la recepţia hotelului. Dacă nu e traficul, e make-up-ul şi invers. INFORM. INFLUENCE. INSPIRE. erau cuvintele cheie care îmi atrăgeau atenţia de pe afişul seminarului la care urma să participăm.

18:08 Am întârziat.O să-i treacă supărarea. Din prima clipă când am văzut evenimentul pe facebook, am ştiut că nu trebuie să-l ratăm. Încă două minute şi voi ajunge. Abia aştept să-l cunoaştem pe Paul.

image8

Alături de alţi zeci de participanţi am bătut palma şi ne-am spus zâmbind: „Esti un speaker extraordinar!”. Multă energie pozitivă în sală, tineri dar şi oameni cu experienţă, se lăsau conduşi pe drumul către un discurs de succes.

Ne-a plăcut mereu să interacţionăm, să cunoaştem persoane noi, să vorbim cu ele şi să le aflăm povestea. Mai presus de secretele public speaking-ului pe care le-am pus sub lupă, am fost impresionaţi de tânărul care a reuşit să ne capteze atenţia pe deplin pe parcursul celor două ore ale evenimentului.

image3

Paul Ardeleanu, un Speaker, Trainer şi Presentation Coach, care pe lângă profesionalismul specific seminariilor pe care le susţine, livrează prin fiecare cuvânt pasiune, devotament şi căldură spre cei din sală.

image9

…a fost mesajul care a răsfrânt asupra noastră cel mai puternic ecou. Chiar dacă nu mă uitam la el, simţeam cum zâmbeşte şi aprobă în gând sintagma.

TU cât de tare îţi doreşti să fii o sursă de inspiraţie?

TU cât de mult vrei să-ţi faci vocea interioară auzită?

Trebuie să-ţi oferi răspunsuri sincere, iar ulterior să ai curajul să faci ceea ce simţi. Dorinţa ta e mai presus de aşteptările celorlalţi şi ea este singura care contează.

 

image2 image1

Ne-au trecut toţi fiorii când am auzit, fără să ne aşteptăm, menţionarea oraşului nostru natal, Sighetu Marmaţiei. Am ajuns cu gândul acasă. Ne-am simţit onoraţi când sighetenii au fost daţi drept exemplu. Profund impresionat de organizarea impecabilă, de oameni şi de implicarea tuturor în cadrul campaniei “Alergăm pentru educaţie”, Paul a mărturisit că abia aşteaptă să revină în locul unde a avut parte de cel mai reuşit maraton din ţară şi de o atmosferă extraordinară, creată din dragoste pentru educaţie şi mişcare.

La final, am bătut palma şi i-am mulţumit pentru că ne-a convins că e esenţial să crezi mai mult decât orice în vocea ta, nu în ceea ce îţi sugerează alţii.

image6

„Singura persoană care eşti destinat să devii, este persoana care te decizi să fii.”

-Ralph Waldo Emerson

Share this post:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.