Carei, România

Ne întoarcem de fiecare dată cu drag în locul unde a început totul…Carei. Pentru alții o destinație de vacanță, pentru noi o linie de start de unde am pornit spre tot ceea ce suntem astăzi.

 

travel-16

 

Norocoșii, au avut deja oportunitatea să trăiască acea vară care te schimbă, să simtă că viața va fi din ce în ce mai frumoasă și să știe că acel loc, ca și clipa aceea, vor rămâne memorabile.

Ștrandul Carei ocupă cu nonșalanță un loc fruntaș în lista HAVE TO VISIT pe care o facem în fiecare vară.

 

travel-18

 

Am ajuns în Paradise Joy și ca de fiecare dată am zâmbit. După 30 de minute, eram deja în costumele de baie, pregătiți să ne pierdem în relaxare. Am regăsit paradisul mai colorat, cu aceeași turiști zâmbitori, antrenați de muzica bună, care răsuna în tot ștrandul.

travel-17  travel-20

 

Iubim diminețile cu cafea bună, un mic dejun copios și ceva dulce.Spre surprinderea noastră, am reușit să ne trezim la ore matinale și am respectat ritualul, începând cu dreptul fiecare zi. Știm cu toții cum e să simți că viața devine mai frumoasă după prima înghițitură de cafea. Înmulțiți sentimentul cu senzația că singura voastră grijă e să obțineți un bronz de durată și atunci veți înțelege că în ștrandul din Carei, nu ai altceva de făcut decât să pui pe primul loc starea ta de bine.

 

travel-19

 

 El a râs iar eu mi-am spus toate rugăciunile până să am curajul să mă dau pe toboganul roz. După prima încercare frica s-a transformat în adrenalină și dependență. Știu că după ce l-am rugat constat să ne mai dăm o dată, regreta ideea inițială de a mă convinge să încerc. Prefera să stea la soare, în baldachinul colorat, decât să intre de atâtea ori cu freza la apă. Sorry, baby!

De fiecare dată, escapadele din ștrandul Carei ne oferă libertatea de a face tot ce ne trece prin cap . Toți știu cum e să fii crazy in love. Nu ne-am sfiit să facem o grămadă de poze sub apă, să ne întindem pe gazon și să dansăm pe nisipul fiebinte de câte ori auzeam un refren care ne plăcea.

Eram liberi să ne bucurăm de soare, de piscinele cu apă dulce sau termală, perfecte pentru o undă de relaxare după două ture de înot în bazinul olimpic, având constant la încheietura noastră, ceasurile care achitau toate poftele noastre.

Când un dj te cheamă la party, mixând hituri pe un tanc, nu ai cum să-i reziști. Cu un cocktail în mână, alături de sute de petrecăreți am dansat pe nisip până când soarele ne-a trimis la culcare…și după câteva ore de somn, eram pregătiți să o luăm de la capăt.

Pentru fiecare, locația unde totul capătă un alt sens este diferită, pentru noi a fost Paradise Joy.

 

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published.