Lista cu filmele pe care sa le vedeti in doi Halloween-ul acesta

Bineinteles ca nici de Halloween-ul acesta nu vom urmari filme horror, in care sangele este nelipsit din fiecare cadru sau in care tipetele te fac sa tresari din minut in minut. Nu sunt genul nostru, motiv pentru care nu le veti gasi nici in lista de mai jos.
filme de halloweenHIT THE PLAY BUTTON


filme halloween

Suntem mereu in cautarea unor filme care sa ne mentina treaza dorinta de a le urmari pana la final si care sa se regaseasca intr-una dintre categoriile drama, psihologic sau  biografic.

Dar, ca sa adaugam acel feeling caracteristic serii de 31 octombrie, am facut o selectie cu cele mai dramatice filme care au reusit sa ne bulverseze la final si care au o tenta spooky.

filme pentru halloween

1. Mother! (2017)

Cu Jennifer Lawrence in rolul principal, filmul aparut recent surprinde drama psihologica pe care o traieste jumatatea feminina a unui cuplu in momentul in care intimitatea ii este incalcata de o mana de straini. Ar fi o idee buna sa va petreceti seara de Halloween intr-o sala de cinema cu popcorn si o poveste stranie.

tmp_bPmbKR_f1d3344791d1f714_mother-FF-114L-2RA

filme pentru halloween

2. Domnisoara Christina (2013)

Ecranizarea nuvelei scrisa de Mircea Eliade pune accentul pe granita dintre vis si realitate, precum si pe ritualurile oculte pe care familia domnisoarei Christina le practica pentru a readuce-o pe aceasta la viata.

domnisoara christina

filme pentru halloween

3. Perfume: The story of a murderer (2006)

In cautarea sa obsesiva pentru aroma perfecta, parfumierul Jean-Baptiste Grenouille intra pe un drum intunecat de unde aparent, nu exista nici o cale de intoarcere. Noua ne-a placut foarte mult acest film si chiar are parfum de Halloween.

perfume

filme pentru halloween

4. Shutter island  (2010)

Actiunea se petrece in 1954 si il are ca protagonist pe Leonardo DiCaprio, un agent care trebuie sa rezolve cazul unui prizonier care a evadat dintr-un spital in care sunt inchisi criminali cu boli psihice.

shutter island

filme pentru halloween

5. The skin I live in (2011)

Planul unui doctor estetician care dorea sa creeze o piele rezistenta la orice fel de vatamare prinde contur atunci cand intalneste femeia care e dispusa sa fie obiectul sau de lucru.

the-skin-i-live-in-review-the-film-pilgrim-anaya-banderasentru halloween

6. Awake (2007)

Povestea unui barbat care este constient in timpul unei operatii pe cord, dar nu se poate misca sau vorbi din cauza anesteziei.

awake

filme pentru halloween

7. Prisoners (2013)

Dupa ce fiica lui a fost rapita, Keller Dover decide sa-si faca singur dreptate si este cu un pas inaintea politiei. Un film precum un labirint psihologic. O sa va tina in suspans pana la final.

prisoners

filme pentru halloween

8. 47 meters down (2017)

In timpul vacantei lor din Mexico, doua surori raman blocate intr-o cusca metalica pe fundul oceanului. Cu mai putin de 60 de minute de oxigen ramase, cele doua se lupta sa supravietuiasca. Chiar si dupa ce vedeti doar trailer-ul, o sa va transpire palmele.

47-meters-down

filme pentru halloween

9. Frozen (2010)

3 tineri schiori raman blocati peste noapte pe telescaunul care trebuia sa ii duca pe partie. Acestia trebuie sa se decida daca vor ramane suspendati in timpul viscolului sau se vor aventura in padurea intunecata, plina de animale salbatice.

frozen

filme pentru halloween

10.  10 Cloverfield Lane (2016)

Dupa ce a fost ranita in urma unui accident de masina, o femeie se trezeste in pivnita unei case alaturi de doi barbati, care sustin faptul ca lumea exterioara a fost afectata de un atac chimic sever.

John Goodman as Henry; Mary Elizabeth Winstead as Michelle; and John Gallagher Jr. in 10 CLOVERFIELD LANE; by Paramount

filme pentru halloween

 

Share this post: