From best friends to lovers: Tu ai risca?

Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu am avut nici prima intalnire si nu am simtit fiori la prima conversatiei telefonica.


In schimb, am avut tot ceea ce puteau sa aiba cei mai buni prieteni din lume: o conexiune permanenta, sincera si lipsita de plictiseala.

Asadar, cand toti cei din jur ne asaltau cu intrebari pe care le consideram initial exagerate “Dar sunteti impreuna?”, am preferat sa nu le acordam importanta si am continuat sa vorbim non-stop, sa iesim in oras si sa radem copios cu fiecare ocazie.

IMG_4881

IMG_4811

Insa atunci cand ne-am dat seama ca ziua noastra incepe si se termina in doi, am respirat adanc si nu am facut altceva decat sa ne asumam riscul.

Si… iata-ne aici: de 4 ani best friends, de 3 ani lovers.

Granita dintre cei mai buni prieteni si iubiti a fost de fapt o linie foarte subtire. Ca sa o trecem nu a fost nevoie nici macar de un pas, ci pur si simplu de curajul de a accepta ca ceea ce simteam reciproc era mai mult decat prietenie.

De ce merita sa risti prietenia pentru dragoste? Pentru ca daca nu o faci, intotdeauna te vei intreba cum ar fi fost daca?

IMG_4834

IMG_4613

IMG_4754

Am decis sa nu traim cu aceasta enigma si dupa trei ani de relatie, recomandam tuturor sa accepte provocarea.

Prietenia poate fi o premisa excelenta pentru o poveste frumoasa de dragoste. Iata de ce, daca am da timpul inapoi nu ne-ar fi frica sa ne aruncam din nou si din nou in relatia noastra.

Si…astazi ne-am plimbat dragostea in ghetele de la Salamander. Multumim!

#iminlovewithmybestfriend

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *