In 6 idei – Ce am facut ca sa ne mearga bine in doi


Dua Lipa – Want to

1. Am oferit incredere

Fie ca sunteti impreuna de o luna, un an sau patru, amintiti-va ca o relatie nu inseamna monitorizare reciproca. Totul se bazeaza pe incredere. La noi nu s-a pus niciodata problema de a monitoriza activitatea celuilalt, de a-i verifica inbox-ul sau mesajele de pe Instagram. Noi am pus mereu accentul pe incredere si in acest fel am reusit sa ne mentinem vibe-ul bun.

Rompetrol sandvish curcan

2. Am jucat « Sunt recunoscator pentru…» aproape in fiecare dimineata

Majoritatea zilelor ni le-am inceput cu 3 motive pentru care suntem recunoscatori. Acest exercitiu ne-a ajutat sa ne reamintim mereu ca trebuie sa fim recunoscatori pentru tot ce simtim si pentru toate lucrurile marunte de care ne bucuram impreuna. Sa descoperi motivele simple pentru care partenerul tau e recunoscator, te va ajuta sa il cunosti mai bine si sa il apreciezi mai mult.

Rompetrol sandvish curcan

3. Am impartit fiecare sandwich

Intotdeauna. Chiar si ultima bucatica. Bineintelesc ca nu am sarit peste acest obicei nici duminica trecuta, atunci cand am dat o fuga pana la #streetfoodinthepark pentru a gust noul sandwich Hei cu curcan lansat de cei de la Rompetrol.  Am luat repede ladita cu legume, 2 sandwich-uri pregatite cu ingrediente proaspete si imediat dupa aceea am pus la cale un picnic spontan intr-un corner verde. A fost o zi superba de toamna, cu un snack delicios si satios de care ne-am bucurat impreuna si pe care abia asteptam sa-l mai gustam la urmatorul roadtrip. Din 1 noiembrie sandwich-ul Hei cu curcan va fi prezent in toate benzinariile Rompetrol din tara, asadar de acum cand va pregatiti de un roadtrip sau pur si simplu aveti nevoie de o pauza in mijlocul unei zile agitate aveti aliatul perfect pentru o pauza de masa.

Rompetrol sandvish curcan

4. Am facut multe lucruri spontane

Nu am stat prea mult pe ganduri. Am facut tot ce ne-a trecut prin cap in doi. La fel ca si picnicul de duminica trecuta, lucrurile spontane se pot dovedi grozave. Sa va decideti ca plecati la munte  in 30 de minute, sa pregatiti o portie de paste la miezul noptii sau sa dansati in toi in ploaie nu sunt doar scenarii de film. Sunt acele lucrurile care mentin flacara vie intre doi oameni, care fac atat de mult bine.

Rompetrol sandvish curcan

5. Am gasit mereu motive pentru a sarbatori ceva

Fie ca este aniversarea relatie, o zi libera in plus sau o vacanta mult asteptata, noi am gasit mereu idei pe care sa le sarbatorim cu o cina in oras, cu un date intr-un loc nice. Aceste iesiri ne-au incarcat de fiecare data cu o stare de spirit buna si au contirbuit la mentinerea acelui well being in doi.

Rompetrol sandvish curcan

6. Nu am plecat la culcare suparati unul pe celalalt

Sunt si zile in care se ivesc discutii contradictorii, insa secretul pentru a le depasi este tocmai impacarea inainte de culcare. Poate ca nu va fi tocmai usor sa renuntati la orgoliu sau incapatanare in situatiile mai tensionate in doi, insa efortul va merita cu siguranta. Sa dormi in bratele persoanei iubite e cea mai buna recompensa de care va puteti bucura in doi, indiferent cine a avut sau nu dreptate.

 

Rompetrol sandvish curcan

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published.