La 5 a.m.? De ce nu?!

 Cand a sunat alarma la 04:30 A.M., primul meu gand a fost sa nu mai mergem. As fi preferat sa raman sa dorm pentru ca in sfarsit era weekend, insa cineva a avut grija sa plaseze telefonul tocmai in cealalta parte a camerei.

HIT THE PLAY BUTTON


Asa arata primul cadru din una dintre cele mai frumoase experiente din vara aceasta: cu mine incercand disperata sa gasesc telefonul si sa ii dau snooze pana weekend-ul viitor.

30 de minute mai tarziu puneam cosul de picnic in masina, dupa ce am aruncat in el fructele si croissantele pregatite cu o seara inainte.

IMG_3266

IMG_3287

De cand am vazut filmul The Notebook, ideea unui picnic pe plaja a inceput sa ma obsedeze, iar dupa ce l-am intalnit pe Christian am simtit ca in sfarsit voi avea cu cine sa o pun in aplicare.

Asadar, iata-ne in drum spre plaja cu muzica tare in masina ca sa ne sara somnul.

Recunosc ca am avut cateva momente in care ma intrebam daca va merita toate nebunia cu trezitul atat de devreme, dar imediat ce am ajuns pe plaja mi s-a spulberat orice indoiala.

IMG_3232

IMG_3243

Ochelari de soare: Josephine Q Shop

Pescarusii erau singurii care spargeau linistea de la acea ora, iar cerul si marea faceau o echipa extraordinara: reflectandu-si reciproc frumusetea.

M-am descaltat si dupa trei pasi pe nisipul rece m-am oprit si mi-am dat seama ca astfel de momente sunt de fapt cele care iti raman aproape de suflet – clipele cand nebunia te scoate din monotonie si te impinge sa fii altel, sa testezi ceva nou… sa lasi viata sa iti arate cat este de frumoasa.

IMG_3364

IMG_3345

IMG_3348Nu va imaginati cu cata bucurie am pregatit picnicul si cu cat drag am asezat toate fructele pe cearceaful in carouri.

In sfarsit dupa ce multi ani doar visam la asa ceva, am privit rasaritul, mancand pepene rosu in bratele celui pe care-l iubesc.

Share this post: