Dupa 4 ani pe Instagram: Cum si cine ne-a ajutat sa trecem de la feed-ul roz la viata roz

Din momentul in care am postat primele poze cu noi pe Instagram si pana acum cand suntem etichetati drept cuplul de pe Insta cu poze roz  au trecut 4 ani.


[Billie Eilish – Bad Guy]

Ne-am schimbat mult in toata aceasta perioada. Stiti deja ca povestea noastra din online a inceput imediat dupa ce ne-am mutat in Bucuresti. A fost un moment crucial care ne-a ajutat enorm sa devenim cine suntem astazi – Renata si Christian, cuplul cu poze roz.

1 milion de fani pe facebook Profi Romania

Dar cum si cine ne-a ajutat sa facem pasul de la un feed roz spre o adevarata viata in roz?

  1. Un tel comun

Cand am pornit pe acest drum, atat eu, cat si Christian stiam exact unde vrem sa ajungem. Ne-am asumat expunerea relatiei noastre, share-uit-ul momentelor noastre in 2, efortul, curajul de a ne afisa exact asa cum suntem. Ne-am deschis feed-ul spre toti cei care voiau sa ia parte la viata noastra.

1 milion de fani pe facebook Profi Romania

  1. Construirea unei comunitati

Nu a fost usor sa ne construim familia de pe Instagram. Da, familia de pe Instagram. Intotdeauna am considerat ca toti cei care ne urmaresc in online sunt familia noastra virtuala. Continuam sa respectam enorm fiecare persoana care face parte din comunitatea noastra pentru ca fara ea nu am fi ajuns aici. Construirea comunitatii pe care o avem acum, crearea content-ului de calitate a fost si este o continua provocare.

1 milion de fani pe facebook Profi Romania

  1. Feedback-urile celor care ne urmaresc

Am stiut ca suntem pe directia buna atunci cand am inceput sa primim feedback-uri. Era semnul esential pentru a ne da seama ca tot contentul pe care il producem starneste o reactie, si nu va lasa indiferenti. Va multumim pentru ca ati stiut mereu sa ne ghidati sa gasim genul de content care sa ne reprezinte, si mai mult decat atat, tipul de continut cu care sa rezonati. Prin toate mesajele, comentariile si reactiile voastre ne-ati ajutat enorm sa evoluam.

1 milion de fani pe facebook Profi Romania
  1. Imboldul de a avea o zi buna

Intotdeauna ne-am dorit sa aducem o energie pozitiva in viata voastra. Iata de ce, de 4 ani ne-ati oferit mereu imboldul de a vedea partea plina a paharului in tot ceea ce ni se intampla. Ne-ati ambitionat sa reusim de fiecare data sa fim pozitivi, dorindu-ne ca voi sa simtiti permanent o incurajare, o stare de spirit buna mereu cand interactionati cu postarile noastre.

1 milion de fani pe facebook Profi Romania
  1. Dezvoltarea spiritului estetic

Prin like-urile si comentarii voastre ne-ati dat incredere in puterea noastra de a amenaja colturi Insta-Friendly, de a fi Insta-friendly. Ne-am mutat, am amenajat spatii noi exact ca pentru mult ravnitele poze de pe Instagram. Ne-ati dat curajul sa avem incredere in simtul nostru estetic, in capacitatea de a surprinde si a transmite emotii traite in colturi instagrambile din calatorii si chiar din casa noastra. Am mutat mobila, am pus tablouri si am pozat. Totul.

1 milion de fani pe facebook Profi Romania
  1. Mentinerea relatiei roz

Toate aprecierile voastre si sustinerea necontenita pentru echipa pe care o formam impreuna, ne-a determinat sa fim si mai recunoscatori pentru ca ne-am gasit, ne iubim si putem construi multe impreuna. Am stiut ca trebuie sa ramanem asa, sa fim un exemplu concret ca se poate sa ai si in real life o relatie ca pe Instagram.

Dupa toate acestea, suntem recunoscatori ca voi, toti cei din comunitatea noastra, ne ajutati in fiecare zi sa traim o viata roz si in realitate, nu doar pe Instagram. Toate  comentariile, sustinerea, feedback-ul si reactiile voastre minunate ne-au ajutat sa ajungem aici:  cuplul cu poze roz.

1 milion de fani pe facebook Profi Romania

Ati contribuit la povestea noastra si simtim aceeasi coplesire si recunostinta fata de comunitatea noastra precum simt prietenii nostri de la Profi Romania, care tot datorita voua, au depasit pragul de 1 milion de like-uri pe pagina de Facebook.  Bucuria de a stii ca cei din jurul tau rezoneaza cu tine, cu povestea ta este coplesitoare.

Imbratisand realizarea prietenilor nostri de la Profi Romania, si noi stim ca impreuna cu comunitatea noastra pe care o respectam si o rasplatim mereu cu inspiratiam si energie noastra pozitiva, putem si noi sa ne depasim chiar propriile asteptari de la viata precum a depasit Profi pragul de  1 milion de like-uri.

Impreuna putem reusi sa ajungem departe si sa traim in fiecare zi viata in roz, exact asa ca pe feed-ul meu de Instagram. Pentru ca daca ai o familie adevarata si pe Instragram, aceasta te va incuraja si sustine sa continui sa iti conturezi viata ca si feed-ul. ROZ.

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published.