CONCURS: Salveaza-ti amintirile cu YourBook!

Imi beau limonada de pe sezlongul in dungi, in timp ce Christian pare ca atinge orizontul cand inoata. El si marea – postcardul meu in care regasesc ce iubesc mai mult. 

HIT THE PLAY BUTTON

 

CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURSUL DE PE FACEBOOK

In spatele ochelarilor de soare, imi inchid ochii. Pare ca privesc din nou in zare, insa de fapt alerg printre toate amintirile noastre de fericire pura. Ii deschid. Si am acelasi sentiment ca dupa prima vacanta petrecuta impreuna cand imi doream un singur lucru: sa o dau pe replay. 

De atunci si pana astazi, am facut sute de fotografii in escapade pentru ca de fiecare data ne doream un singur lucru: sa surprindem momentul, sa nu-l pierdem, sa ii salvam farmecul. 

IMG_2924

IMG_3741

De multe ori cautam in zeci de foldere poza aceea surprinsa intr-un caiac din Grecia sau cea in care eram pierduti pe o straduta din Venetia. Avem sute de fotografii si miliarde de secunde in care am simtit fericirea prin toti porii. 

Cand am primit drept cadou pentru aniversarea de 3 ani a relatiei noastre un album in care se regasesc cele mai deosebite momente petrecute in doi, l-am rasfoit cu delicatete: este atat de multa fericire printre paginile sale. 

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Un album in care se ascund momentele voastre cele mai deosebite nu se va demoda niciodata, mai ales atunci iti alegi pozele direct de pe Facebook, le integrezi in formatul care-ti place si le etichetezi cu citatele si hastag-urile voastre. Mai apoi iti salvezi albumul pe telefon, il trimiti celor dragi sau pur si simplu apesi un buton si il primesti printat direct acasa.

Adoram conceptul celor de la yourbook.ro, motiv pentru care abia asteptam sa va salvati si voi amintirile in cele 3 albume Easy Book Plus pe care le oferim cadou de aceasta data. 

UHLALA 

Iata regulile concursului de pe Facebook: 

1. Like paginii christian-renata.com 

2. Like paginii YourBook

3. Eticheteaza intr-un comentariu la fotografia de concurs persoana cu care ai cele mai frumoase amintiri

*Albumul Easy Book Plus contine peste 30 de pagini pline cu fotografiile pe care tu le incarci pe site-ul yourbook.ro

*Castigatorii vor fi aleşi prin random.org sambata seara, 26 august.

SUCCES! ❤️

 

Share this post: