La ce terasa iesim in acest weekend?

Obisnuiesc sa rasfoiesc meniul unui restaurant destul de mult si totusi ma intorc aproape intotdeauna la sectiunea cu paste, cat despre Christian, replica lui e mereu aceeasi: Oare de ce ma mai mir?

HIT THE PLAY BUTTON


Ceea ce nu ma mai surprinde e ca in cele din urma si el alege un preparat similar cu al meu, care este din aceeasi sectiune a meniului. Luam atat de frecvent aceleasi decizii, incat pentru noi sa mergi pe mana celuilalt inseamna de fapt sa mergi la sigur.

Asa am ajuns sa savuram doua cocktail-uri summerish pe terasa de la Lugo, dupa ce le-am tot admirat in pozele de pe Instagram. Ne-a placut amandurora atat de mult locatia, incat era imposibil sa omitem aceasta terasa.

DSC_0080

DSC_0001

DSC_0017

O ascult pe Dua Lipa in timp ce scriu si ma molipsesc exact cu starea de relaxare pe care reusesti sa o ai cand ajungi la Lugo. Iti ofera vibe-ul de concediu inca de la prima vizita si poate datorita ghivecelor atarnate, peretelui pictat cu ferestre mici si cochete, ai feeling-ul ca te afli intr-o gradina din Italia.

Chiar daca mi-am ales gresit marimea la palaria de paie si de fiecare data vantul reuseste sa mi-o indeparteze de pe cap, am avut inspiratia sa o iau cu noi la Lugo pentru ca a fost 100% compatibila cu vibe-ul de concediu care pluteste in aer pe terasa.

DSC_0067

DSC_0059

Pastele Nero di Sepia si Taglioni ai Scampi au fost in cele din urma alegerile noastre, iar imediat dupa ce a venit mancarea abia am reusit sa ne domolim pofta si sa asteptam sa facem cateva poze inainte de a goli farfuriile pentru ca totul arata extrem de bine. Preparatele au fost delicioase, gustul acestora fiind pe deplin armonios. Am apreciat echilibrul care a existat in ambele farfurii si faptul ca preparatele erau atat de bine pregatite incat in ciuda ingredientelor numeroase am reusit sa identificam gustul fiecaruia in parte. Am descoperit ca imi place foarte mult gustul dovlecelului asociat cu baby creveti, iar in farfuria lui Christian am adorat acea amprenta discreta de ardei iute, regasita printre pastele cu cerneala de sepie.

DSC_0031

DSC_0035

IMG_2990

Am spus pas desertului gandindu-ne amandoi ca macar astfel sa facem si noi un pas inainte spre the beach body, dar abia astept sa revenim ca sa-mi iau revansa cu ceva dulce, in timp ce pe fundal se aud acorduri de jazz.  Pana atunci insa salivez uitandu-ma cat de bine aratau farfuriile noastre.

DSC_0064

Cum ne-am simtit la Lugo, puteti vedea si in ultimul clip de pe canalul nostru de Youtube:

Photo: Andrei Ghioarca

Location: Lugo Restaurant & Lounge

Share this post: