Cum ne-am cunoscut, cand ne-am indragostit si… de ce ne certam

Fara sa-ti dai seama, te ia valul si te trezesti indragostit pana peste cap. De pe o zi pe alta. Zambesti mai des, tastezi mai mult, dormi mai putin si… te bucuri in doi de fiecare zi din viata ta.

HIT THE PLAY BUTTON


 

Purtam o camasa roz pal, el un tricou alb si o pereche de ochelari de soare clasici. Era toamna si nici unul din noi nu s-ar fi gandit la ce va urma. Nu aveam asteptari si… acum ne dam seama de fapt ca cele mai frumoase lucruri se intampla exact atunci cand nu insisti sa ai parte de ceva anume, cand te simti liber si impacat cu propria persoana. Nu o astepti si nu il astepti.  O sa apara pur si simplu. Iar viata? Da, o sa ti se schimbe radical in bine.

IMG_2113

Prima intalnire cu marea din acest an ne-a umplut de energie pozitiva si ne-am decis sa raspundem la trei dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim de cand suntem impreuna. Let’s start:

Cum ne-am cunoscut?

Intr-un studio de televiziune. La momentul potrivit. Nu stim daca au fost planetele intr-adevar aliniate sau pur si simplu a fost destinul on fleek. Zambind, ne-am spus reciproc “Imi pare bine sa te cunosc!” si nici prin cap nu ne-ar fi trecut ideea ca noi vom fi cei de astazi. Da, asa a inceput totul: facand schimb de priviri in timp ce in casca ni se numarau secundele care au mai ramas pana cand intram in direct.

IMG_2093

Cand ne-am indragostit?

Nu stim. De pe o zi pe alta. Am fost best friends cu norma intreaga. 24h din 24h. Mereu conectati, intotdeauna impreuna si niciodata in pana de subiecte de discutie. Am putea spune ca eram mereu la pachet unul cu celalalt si prietenii da…au inceput sa ne traga de maneca. “Bine, bine dar…voi?” Reuseam cu nonsalanta sa trecem peste aceste intrebari cu un zambet larg si cu un raspuns clasic: “Suntem best friends!” Pana cand? pana la primul sarut. Abia atunci ne-am prins ca eram indragostiti orbeste unul de celalalt. #21VIII

IMG_2158

De ce ne certam?

Pentru multa lume ar parea un raspuns fantezist, insa singurul motiv pentru care ne certam/ne contrazicem/ ne ignoram/ ne acuzam reciproc de egoism sunt fotografiile. DA! Aceasta este realitatea. Mai mereu, cand vine vorba de postat pe retelele sociale iese cu scantei. Intotdeauna avem aceeasi poza preferata si intotdeauna ne agitam pana cand in cele din urma norocoasa o posteaza. :))

IMG_2172

Share this post: