Double date pe YACHT: De ce trebuie sa tineti cont cand puneti la cale o astfel de intalnire

“Suntem in taxi.” este mesajul pe care il trimit, cand imi dau seama ca am intarziat cateva minute la double date-ul pe care l-am planificat zilele trecute. Christian zambeste. Tot timpul eu sunt cea care isi cere scuze pentru intarzierile noastre.

HIT THE PLAY BUTTON


Ne place sa iesim la double date-uri. Reusesc de fiecare data sa ne umple de energie si idei pentru viitor, mai ales atunci cand suntem face to face cu alti doi indragostiti care ne inteleg nebunia.  Andreea (@andreea.enachee) si Bogdan (@pandeleabogdan) sunt perechea cu care am impartit cele mai multe intalniri de acest gen si iata-ne la YACHT, entuziasmati ca in sfarsit ne putem simti exact ca in vacanta chiar si in mijlocul Bucurestiului.

Double date-urile pot fi ca o gura de aer proaspat pentru orice relatie. Sunt cea mai buna idee atunci cand vreti sa mentineti efervescenta din cuplu  si in acelasi timp sa ramaneti fideli timpului de calitate pe care vreti sa-l petreceti alaturi de jumatatea voastra.

DSC_0058

DSC_0081

Dar, care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont cand vrem sa avem parte de un double date reusit?

 

Cu cine iesim?

Daca va fi sau nu reusita intalnirea depinde categoric si de cealalta pereche. Nu ar fi confortabil pentru voi sa petreceti cateva ore alaturi de doi indragostiti cu care sa nu aveti nimic in comun, iar diferentele dintre voi sa fie atat de puternice incat sa va socheze. Un double date poate deveni frustrant daca il imparti cu cine nu trebuie, motiv pentru care inainte de toate pune sub lupa compatibilitatea dintre voi. Ea va decide reusita sau esecul unei intalniri de acest gen.

DSC_0129

DSC_0159

Unde iesim?

Unde iesim?

Dupa ce v-ati decis cu cine iesiti, mare atentie si la locul pe care il alegeti pentru date. Conteaza foarte mult ca locatia sa se potriveasca cu personalitatea voastra si sa va asigure confortul necesar. Uneori suntem romantici, intotdeauna ne place sa fim pe val, insa in anumite momente preferam si intimitatea. Iata de ce pentru noi, intalnirea de la Yacht a fost perfecta. Ne-am bucurat de un apus superb, intr-o locatie selecta, plina de colturi instagram friendly, cu muzica buna si servire impecabila. Pe toata durata intalnirii am simtit vibe-ul cochet al restaurantului si ne-am bucurat de cateva ore de calitate.

DSC_0211

DSC_0231

DSC_0176

DSC_0238

Ce mancam?

Ce mancam?

Daca nu v-ati propus ca intalnirea sa fie una tematica, atunci sugestia noastra ar fi sa optati pentru un restaurant cu un meniu variat. Intr-adevar, dragostea trece prin stomac, insa gusturile fiecaruia sunt diferite. Trebuie sa existe suficiente optiuni, astfel ca fiecare sa poata sa isi aleaga preparatul care ii face cu ochiul. Noi am optat pentru Spaghete cu fructe de mare, Paccheri cu midii, un YACHT burger si Tagliatelle de casa cu somon fume si legume. Daca ieseam cu altcineva, probabil nu ar fi inteles ce e cu toata nebunia de a surprinde mancarea din cel mai bun unghi, insa Andreea si Bogdan au fost  pe aceeasi lungime de unda cu noi. Pe langa gustul excelent al felurilor comandate, am apreciat impreuna si vestimentatia marinereasca a intregului personal, care a intregit atmosfera intr-un mod placut.

DSC_0320

DSC_0295

DSC_0296

DSC_0302

Double date-ul de pe Yacht ramane una dintre cele mai frumoase seri din vara aceasta pentru ca a avut de toate: apus superb, mancare gustoasa, povesti savuroase si multa…dragoste.

Voi cand va faceti o rezervare?

Voi cand va faceti o rezervare?

Location: YACHT BUCHAREST

PHOTO: ANDREI GHIOARCA

THANKS ANDREEA & BOGDAN – www.farmacistuldeserviciu.ro, www.oleya.ro

MANY THANKS @PIAMARINA!

 

 

 

Share this post: