Ce înseamnă de fapt să călătoreşti împreună cu jumătatea ta

Provoacă-ne să ne pregătim geamantanul şi trimite-ne în orice colţ al lumii, noi vom fi fericiţi!

HIT THE PLAY BUTTON


Daca mâine vom fi doar noi doi și marea, atunci vei vedea entuziasmul sclipind în privirile noastre. Vei descoperi fără îndoială că în doi, destinația este de fapt cea mai lipsită de importanță, contează doar călătoria spre amintirile care vor fi cel mai bun liant în relația voastră.

 

1

1. Totul intr-un bagaj

Cele mai frumoase experiențe în doi debutează cu un singur geamantan plin! Dacă până acum eram precum melcii, care îşi iau după ei întreaga casă, oriunde ar merge, de această dată am reușit performanța să ne împachetăm toate cele necesare într-un singur geamantan. Ne-a ajutat foarte mult o organizare strictă, pe zile, a ținutelor pe care ne-am propus să le purtăm, dar și alegerea unor produse de îngrijire corporală cu miros neutru, care să poată fi utilizate atât de ea, cât și de el. Astfel, am evitat aglomerarea outfit-urilor, am economisit spațiul datorită produselor unisex şi am reuşit în sfârşit să ajungem la destinaţie relaxaţi, fără povara celor 3 bagaje, pe care le aveam de obicei.

IMG_8398

2. Curiozitate dubla

O vacanţă în doi înseamnă automat o doză dublă de curiozitate. Din experienţa proprie, putem spune că pentru o armonie desăvărşită este foarte, foarte bine dacă fiecare jumătate ţine cont de dorinţele şi curiozităţile celuilalt şi este deschisă să accepte toate activităţile propuse de partener/parteneră. În relaţia noastră, jumătatea feminină este iniţial destul de reticentă la experienţe pline de adrenalină, însă ulterior cedează şi abia aşteaptă să repete încă o dată tiroliana, plimbarea cu caiacul, săriturile în mare şi aşa mai departe. Această curiozitate la puterea a doua va avea grijă să nu apară monotonia şi plictiseala. Momentele romantice şi relaxante râvnite de ea combinate cu clipele de aventură visate de el conturează de fiecare dată zile de vacanţă nemaipomenite, trust us.

IMG_8391

3. Rasfat simultan

Aşa cum este firesc, într-o relaţie se schimbă constant rolurile. Din ipostaza de răsfăţat poţi trece pe nepusă masă în rolul celui care răsfaţă, însă în vacanţe, ambii parteneri se pot bucura de acelasi tratament. Un mic dejun la pat pentru care nici unul nu a fost nevoit să se trezească mai devreme decât celălalt este cea mai bună reţetă pentru o zi exemplară. Recunoaştem că, dacă s-ar putea, am da astfel de momente pe replay chiar şi după ce ne întoarcem acasă, motiv pentru care în fiecare călătorie în doi le apreciem, le savurăm şi în fiecare dimineaţă lăsăm farfuriile goale.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

4. Lenea uitata acasa

O săptămână cu jumătatea ta într-un colţ de lume numai bun de explorat este cea mai bună oportunitate de a uita lenea acasă. În doi, nu va exista nici un moment de plictiseală pentru că atunci când îţi lipseşte entuziasmul, ideile celuilalt îţi vor da un boost. Dacă tu nu vei mai avea energie să urci şi să cobori un deal pentru a descoperi ce e dincolo de acesta, el va fi sursa ta de putere si determinare. Odată învinsă lenea, experientele interesante nu vor intarzia sa apara. Categoric, vacanţele nu sunt făcute pentru a sta în camera de hotel! În doi, atunci când o jumătate tinde să fie leneşă, cealaltă o scoate din transa oboselii cu o privire, un chef nebun de nou şi o dorinţă de a avea cel mai tare concediu ever.

IMG_8402

5. Pofta de frumos

Indiferent unde mergem, pornim mereu cu o poftă imensă de frumos! Fiecare călătorie ne deschide apetitul pentru a descoperi locuri despre care ne vom aminti o viață întreagă și știm că această “foame” nu ne va fi satisfăcută niciodată pe deplin, chiar dacă deseori simțim că în doi, putem cuprinde în priviri tot frumosul. Pentru o relaţie aceste clipe vor fi secundele  inegalabile, de care vă veti aminti chiar şi în minutele de conflicte în doi pe care le veţi depăşi mult mai repede întrucât tot ceea ce s-a legat într-o vacanţă, o ceartă nu poate să despartă.

IMG_8395(2)

Processed with VSCO with hb2 preset

6. Redescoperire

Să mergi într-o vacanță cu jumătatea ta înseamnă să te reîndrăgostești de același om încă și încă o dată. Dacă ați trecut deja de prima întâlnire, primul sărut și primele luni de relație, cu fiecare escapadă vă veți iubi din ce în ce mai mult pentru că o astfel de experiență are un dar aparte de a vă ajuta să vă redescoperiți și să găsiți ipostaze și oportunități de a vă convinge cine este cu adevărat cel/cea de lângă voi. Dacă este într-adevăr jumătatea care vă lipsea,  vacantele vor fi ocazii excelente pentru a realiza ca merita o să fiti recunoscători pentru fiecare moment sau zi în doi.

IMG_8401

7. Lectura in doi

“Era dimineață și un soare proaspăt strălucea peste clipocitul mării domoale. La o milă de țărm, o barcă de pescari legase prietenie cu apa.” – e primul fragment din cartea pe care am ascuns-o în geanta noastră de plajă.
Prima experiență de lectură în doi am avut-o cu “Cartea de citit în doi” de Victor Miron (comandă cartea aici) și de atunci abia așteptăm o călătorie care să ne scape de programul încărcat și să ne ofere luxul de a citi împreună. O pagină eu, o pagină tu și o carte care să se potrivească cu locul unde ne aflăm este una dintre metodele noastre preferate de a petrece orele pe plajă.

IMG_8397

Pentru voi ce înseamnă să călătoriţi în doi?

Have a nice day!

4abc340cf5d893ff4bf6ebc17b29c221

Share this post: