TIPS& TRICKS: Micul tău dejun Instagram friendly

Bună dimineaţa! Ştim că e târziu, dar pentru noi abia acum începe ziua.

hit the play button


După cinci zile în care alarma ne trezeşte la ore matinale, avem motive întemeiate pentru a venera dimineţile de weekend în care avem timp pentru toate: o cafea lungă, un mic dejun gustos şi cel puţin o poză nouă pentru Instagram.

De fiecare dată el se dă jos din pat mai repede şi abia după ce mai lenevesc  5 minute, dăm startul la ceea ce iubim mai mult: ritualul micului dejun. Nimic nu se compară cu feeling-ul când jazz-ul răsună pe fundal, e miros de clătite în bucătărie şi nu-mi rămâne decât să adaug cu nesaţ trei linguriţe de zahăr în cafeaua fierbinte.

Aşa se începe o zi cu dreptul!

Ne-am trezit inspiraţi şi astăzi ne-am decis să întâmpinăm Halloween-ul cu un mic dejun instagram friendly, de sezon, aromat şi bun de share-uit.

tips&

Untitled-1

First thing first. Din experienţa proprie ştim că cele mai reuşite fotografii se realizează la lumina naturală, care te poate ajuta să surprinzi fiecare detaliu din farfurie. Îţi sugerăm ca pentru imortalizarea micului dejun să îţi alegi un colţ apropiat de o fereastră , un loc unde să ai parte de lumină naturală din plin.

Processed with VSCO with hb1 preset

cum sa fac poze mai bune

Untitled-2

Pornind de la cele două farfurii, cu ajutorul unor „accesorii”, se poate ajunge la o adevărată poveste a micului dejun, iar toamna este o sursă inepuizabilă de inspiraţie: flori, dovleci, nuci şi frunze. Pentru o fotografie reuşită, îndrăzneşte să asociezi cele mai neobişnuite elemente de decor cu felul tău de mâncare preferat. O să fii surprins de rezultat!

Processed with VSCO with hb1 preset

cum sa fac poze mai bune

Untitled-3

Fotografiile de sezon prind foarte bine pe reţelele de socializare, aşa că alege să îţi personalizezi micul dejun într-un stil original! Dacă tot ne bate Halloween-ul la uşă, noi nu am putut să renunţăm la faimoasele pancakes şi am ales să le împânzim cu ciocolată!

Processed with VSCO with hb1 preset

cum sa fac poze mai bune

Untitled-4

O fotografie reuşită înseamnă automat o paletă de culori armonioasă pe nuanţele căreia să te axezi.  Alege să îţi fotografiezi micul dejun mereu pe un fundal curat şi simplu, pentru a exista un contrast puternic  între subiect şi background.

Noi în această dimineaţă ne-am decis să optăm pentru tonuri de orange care arată bine pe un fundal alb şi reuşesc să ne ofere mood-ul de toamnă.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

cum sa fac poze mai bune

Untitled-5

Dacă vrei să obţii cadrul perfect cu micul dejun o să fii nevoit să faci o poză de la înălţime, aşa că pregăteşte-te să te urci pe un scaun :)). Odată ce eşti acolo sus, asigură-te că respecţi regula treimilor şi îţi poziţionezi subiectul pe una dintre liniile ajutătoare ale camerei tale foto.

Processed with VSCO with hb1 preset

După toate acestea nu îţi rămâne decât să share-uieşti fotografia, să mănânci şi să te bucuri!

Have a nice day!

Photo 26.10.2016, 3 19 52 p.m.

Share this post: