Testing nature

Intri sub duș și picăturile de apă se plimbă pe pielea ta.  Te trezești brusc pe o plajă exotică. Cine nu și-ar dori o astfel de experiență?

hit-the-play-button


Când am preluat pachetul de la curier, nici nu ne gândeam că sâmbăta noastră va începe în mijlocul naturii.

Am deschis cadoul trimis de canar.ro și mirosind cele două geluri de duș Faith in nature, am simțit că într-adevăr ni s-au livrat 500 ml de natură vie.

Untitled-1textIMG_5717

Natură care știe că avem nevoie de hidratare, de arome care să ne stimuleze simțurile și să ne încarce bateriile pentru o nouă zi.

Am făcut un schimb de încredere și ne-am lăsat ghidați spre o adevărată experiență în propria cabină de duș oferită de gama de produse de îngrijire naturală premiată internațional:

Faith in Nature.

Untitledtext 2Untitled-1

Cu apa șiroindu-ne pe spate, gelurile de duș fără săpun, sulfați sau alergeni ne-au cucerit:

Untitled-dddd1

Untitled-3 text

Untitledtext5

IMG_5719ps

După primul duș cu Faith in Nature, aștepți doar să repeți experiența și să plasezi următoarea comandă pe canar.ro, unul dintre cei mai mari retaileri și distribuitori de cosmetice şi parfumuri.

Și veștile bune continuă: în urmă cu câteva zile canar.ro și-a deschis primul showroom în Cluj Napoca, pe Calea Turzii pentru a oferi tuturor curioșilor oportunitatea de a testa gama vastă de produse dedicate femeilor, dar și bărbaților.

Noi abia așteptăm să ajungem în showroom, să ne împrietenim cu canarul din colivia albă și să facem cumpărături.

Thank you, Canar.ro!

  

 

Share this post: