Pasiune pe silent – o idee inspirată!

Adrenalina te lovește în piept. Inima o ia la goană și simți că vibrezi.

hit the play button


Se întâmplă atunci când nu te aștepți și te inundă cu o stare de bine de care ești dependent: plăcerea ta secretă, pasiunea care nu te lasă să dormi.

De când ne-am mutat în București, am avut ocazia să întâlnim oameni și oameni. Cu unii dintre ei am savurat doar o cafea și am discutat despre vreme, în timp ce cu alții am ales să renunțăm la perdea și să vorbim tocmai despre acele momente care ne fac să ne simțim liberi, vii și entuziaști. Astfel, tot la o cafea… am cunoscut perechea care face pasiunea să sune atât de bine, chiar și pe silent.

vvv

STUDIO mirela.ro-1studiomirela.ro studio silentios bucuresti

S-au cunoscut într-un club, au dansat împreună pe un refren și ulterior, dragostea și-a spus cuvântul. Astăzi, ne-au invitat cu drag în propriul lor studio, Studioul mi re la,  locul potrivit pentru cei care găsesc în muzică acea pasiune de neoprit.

Aproape de fiecare dată, ne place să alegem ceva diferit, care să ne provoace într-un mod subtil și să ne demonstreze că ‘altfel’ poate însemna mai bine, mai frumos, mai personalizat.

studiomirela.ro studio silentios bucuresti

studiomirela.ro studio silentios bucuresti

Mădălina și Andrei fac parte din această categorie “altfel”. De curând au reușit să contureze conceptul unui studio inedit, „silent studio”: doar tu și muzica din căștile tale. În acest fel,  la Studioul mi re la îți poți exersa recitalul la tobe chiar și la trei dimineața, fără să provoci nici un fel de zgomot pentru cei din jur pentru că totul se va rezuma la tine și la muzica pe care o auzi în căștile tale. Simply perfect!

studiomirela.ro studio silentios bucuresti

studiomirela.ro studio silentios bucuresti

Sunt curajoși și au o doză de nebunie care inspiră, iar pentru a duce experiența la un alt nivel, și-au propus ca studioul lor să fie exact precum sunt ei: iubitor de plimbări lungi în locurile preferate. Au reușit. Studioul mi re la, gândit cu pasiune și mult curaj,  poate merge alături de tine oriunde: pe vârful muntelui, pe malul mării în cele mai excentrice sau intime locații, unde știi că vibe-ul te poate ajuta să te pierzi în muzică, cum nu ai mai făcut-o niciodată: pe silent, simțind vântul prin părul tău și văzând marea.

studiomirela.ro studio silentios bucuresti

Vorbesc cu multă încredere despre ideea lor și râd cu entuziasm când vine vorba despre nebunia care i-a împins de la spate să își  materializeze visul, despre aventura de a pune pe picioare un astfel de concept și sunt convinși că  vremurile care vor urma vor fi mult mai savuroase decât brioșele gustate împreună.

Noi… nu avem talenta la cântat și nici nu ne prea caracterizează liniștea, însă petrecând câteva ore alături de ei în studioul mi re la, am înteles că exact ca într-o relație și în muzică, dacă există pasiune nu e nevoie să fii gălăgios pentru a trezi sentimente.

Processed with VSCO with hb1 preset

Let love and success make the noise for you!

 Photo: Andrei Ghioarcă

Location: Studio mi re la

Share this post: