Cea mai frumoasă/ ploioasă amintire din vacanţă

Înainte de orice călătorie, apar planurile.

hit the play button


Să recunoaştem… când vine vorba de o destinaţie, cu toţii ne setăm anumite aşteptări: sperăm să fie cald, să nu plouă, să ne meargă totul ca pe roate, să găsim cât mai multe colţuri instagram friendly  şi să reuşim să transmitem vibe-ul escapadei prin  fotografii.

Atunci când suntem provocaţi să alegem cea mai frumoasă amintire dintr-o vacanţă, încercăm instant  să găsim mixul perfect pe care l-am trăit într-o anumită locaţie, momentul în care nimic nu îndrăznea să ne umbrească fericirea.

De cele mai multe ori, astfel de clipe sunt nominalizate la categoria #călătoriideneuitat.

img_1269.jpg

IMG_1300(1)

De cele mai multe ori… pentru că noi abia acum ne-am dat seama că de fapt cea mai frumoasă amintire din colecţia noastră nu se înscrie în tipare.

N-a fost nici cald, n-a fost nici soare, străduţele păreau mai întortocheate ca niciodată şi ploua torenţial. Calendarul indica 14 februarie 2016, iar noi eram mai entuziasmaţi ca niciodată. Cutreieram Veneţia în lung şi-n lat, pentru prima dată în doi.

img_1298.jpg

IMG_2106

Coafura nu rezista, make up-ul nici pe atât, dar cu un wet look spontan şi cu zâmbetul larg, trăiam una dintre cele mai reuşite zile din viaţa noastră, uitând în totalitate aşteptările iniţiale.

Trepiedul stătea la un metru distanţă, în timp ce paltoanele ne erau brăzdate de stropii reci de ploaie, iar zeci de turişti mişunau în jur, amuzându-se de nebunia îndrăgostiţilor pe care nici ploaia nu îi împiedica să obţină acel “perfect shot”.IMG_1259

img_1260.jpg

img_1305.jpg

 Odată ce mult râvnitul cadru a fost imortalizat, am lăsat Piaţa San Marco în spate și… ne-am rătăcit. Încă ne mai amintim mirosul mării impregnat pe străduțele înguste, încă mai putem simți ploaia rece de pe fețele noastre și parcă-l mai auzim pe creatorul măștilor povestindu-ne cu pasiune despre boutique-ul lui. 

Acum alegem să retrăim alături de voi, pe fast forward călătoria noastră de neuitat.

 Da, am ajuns în Veneţia şi nu ne-am plimbat cu gondola datorită condiţiilor meteo, dar am avut parte de cea mai frumoasă amintire din vacanţă, atât de perfectă în imperfecţiunea ei ploioasă, umedă și rece.

Pe 14 februarie 2017 am dori să dăm pe replay această zi grozavă, tot împreună, dar aflându-ne într-o altă destinaţie  găsită pe momondo.ro – Marrakech, Maroc, pentru care am efectuat deja şi o simulare de zbor.

Voi ce amintiri aţi înscrie la categoria #călătoriideneuitat?

Suntem siguri că aveţi idei, momondo.ro dispune de oferte, iar dacă ne lăsați un comentariu cu cea mai frumoasă amintire din vacanțele voastre în secţiunea de mai jos, la care să adăugați link-ul unei simulări de zbor de pe momondo.ro, aveți șansa să câștigați o vacanță în valoare de 1.000€, chiar în destinaţia pentru care aţi făcut simularea!

Acum, dacă ne-ar provoca cineva să definim fericirea, am alege drept sinonim o zi ploioasă în Veneția. Credeți-ne, am simțit-o pe propria piele. 

 

 

Share this post: