Filmele pe care merită să le vezi în următoarele zile libere

Zilele libere care urmează în perioada următoare ne ajută să începem săptămâna mult mai binedispuși decât de obicei.

Te relaxezi automat știind că în sfârșit o să ai parte de un repaus de la cursele zilnice pe care le faci între task-uri, obiective și vei avea ocazia să îți oferi mai mult timp de “calitate”.

hit the play button


Întotdeauna am iubit serile în care miroase a popcorn și sub o lumină caldă, dăm play unui film care să ne fure gândurile și să ne transpună într-o altă lume. Indiferent de vârstă, avem nevoie tot timpul de povești care să ne fascineze și să ne acapereze interesul pentru cel puțin o oră și jumătate, iar în această perioadă câteva dintre producțiile cinematografice văzute recent, chiar merită să fie propuse pentru weekend-ul prelungit care ne bate la usă.

Ar trebui să vă rezervați din timp câteva bilete la cinema sau pur și simplu să vă asigurați că aveți suficient popcorn acasă pentru un maraton de filme în pijamale.

filme de vazut in zilele libere

THE GIRL ON THE GIRL

Bazat pe bestseller-ul scris de Paula Hawkins, roman recomandat chiar și de către Barack Obama, acest film se situează în topul preferințelor noastre. Pe tot parcursul celor 2 ore petrecute în sala de cinema,  am asistat la o poveste intrigantă surprinsă în fiecare zi din tren de către Rachel, personajul feminin principal. Chiar dacă după primele minute aveam impresia că vom asista la drama unei femei divorțate, am ajuns să luam parte la un puzzle psihologic, marcat de puternice trăiri interioare, în care fiecare piesă lipsă este adusă la lumină cu ajutorul detaliilor țesute în atmosfera.

girl_on_the_train

Recunoaștem că filmul ne-a prins atât de tare, încât la finalul acestuia, am ieșit din sala de cinema cu porția de popcorn aproape neatinsă pentru că “Fata din tren” ne-a captivat pe deplin și am uitat să ne mai bucurăm de punga cu floricele de porumb. So? This movie it’s a must on your list.

 filme de vazut in zilele libere

THE HANDMAIDEN

Desemnat drept “cel mai așteptat thriller erotic al acestui an”, “Slujnica” vă va oferi un strop de picanterie cu parfum corean. Facem cunoștință cu Sooke:  pe de o parte o slujnică devotată și în același timp o hoață de buzunare desăvârșită, în jurul căreia se țese o poveste plină de intrigi psihologice.

handmaiden_Poster_2764x4096_1200_1778_81_s

Pe parcursul filmului, de foarte multe ori am avut impresia că am descoperit cheia care elucidează povestea, însă imediat după o așa zisă revelație, am înțeles că de fapt elementul care ar fi trebui să simplifice totul, reușește să dea peste cap și mai mult întreaga poveste. Chiar dacă durează aproximativ 3 ore, garantăm că filmul nu vă va plictisi, având toate ingredintele necesare pentru a condimenta atmosfera unei seri relaxante.


filme de vazut in zilele libere

FLORENCE FOSTER JENKINS

Am ales să vizionăm acest film dimineața, în timp ce ne savuram cafeaua și în acest fel, ne-am început ziua cum nu se putea mai bine: răzând la unele secvențe, chiar în hohote. Florence Foster Jenkins este un adevărat personaj: are charismă, umor și foarte multă încredere în ceea ce își dorește cu adevărat. Filmul este ca un medicament pentru cei care de multe ori se îndoiesc de concretizarea visului propriu și sunt agasați de gândul că poate ar fi mai indicat să renunțe și să se împace cu ideea că nu vor reuși.  Producția cinematografică va reuși să vindece fiecare spectator de lipsa încrederii în forțele proprii printr-o doză de umor, o notă sensibilitate și o poveste de dragoste adevărată.

Florence_foster-jenkins-movie-poster

După ce am urmărit cu sufletul la gură povestea lui Florence Foster Jenkins, am rămas în minte cu o replică pe care ne-am propus să o rostim de fiecare dată când vom fi cu moralul la pământ: “Lumea poate să spună că nu pot să cânt, dar nimeni nu poate să spună că nu am cântat.” Un film de văzut, chiar de revăzut!

Sharing is caring!

Dacă ştiţi alte filme care merită văzute, aşteptăm sugestiile voastre în secţiunea de mai jos.

 

Share this post: