CONCURS: Moş Nicolae vine cu V Scrub!

 Astăzi începe în mod oficial luna cadourilor. X-MAS mood on!hit the play button


Cu doar 24 de zile înainte de Crăciun preferăm să ne savurăm cafeaua printre pernele pufoase în timp ce pe fundal se aude Michael Buble. Am fost mereu fanii zilelor libere în care indiferent de cât este ceasul, îţi mai poţi oferi o porţie de răsfăţ cu miros de portocale.

DSC_0007

So?

Drink a coffee, get naked, get wet and feel spoiled!

Chiar după prima sesiune de spa în baia proprie, ne-am îndrăgostit iremediabil de V Scrub datorită mirosului său de Crăciun (cafea + portocale= nu ai cum să-i rezişti), efectului imediat pe care îl simţi pe propria piele, acompaniat de porţia de fun pe care ţi-o oferă pe tot parcursul rundei de îngrijire. Ar merita să imortalizezi momentul cu un selfie!

DSC_0079PS

DSC_0034PS

Ne place să ne răsfăţăm şi să îi molipsim pe cei din jur cu aceeaşi stare. Aşadar, ajută-l pe Moş Nicolae să-ţi aducă un V Scrub şi participă la concursul nostru!

Urmează regulile:

  1. Like pentru pagina de facebook V Scrub
  2. Like pentru pagina de facebook christian-renata.com
  3. Un comentariu cu textul #VScrub la fotografia de concurs pe care o găseşti AICI

Aşteaptă data de 5 decembrie, când printr-o tragere la sorţi cu ajutorul random.org, vom desemna cei doi câştigători care vor primi în acest an de la Moş Nicolae câte un pachet V Scrub, pe care îl va iubi toată familia.

În acest an, întâmpină atmosfera sărbătorilor cu o piele catifelată!

DSC_0033PS

DSC_0065

Photo: Andrei Ghioarcă

Share this post: