Cum a fost la cel mai nebun show de pe Broadway: Fuerza Bruta

Pentru acest weekend nu aveam planuri mărețe, însă ca de fiecare dată cele mai bune lucruri se întâmplă exact când nu te aștepți și astfel ne-am trezit cu două invitații la cel mai nebun show de pe Broadway, Fuerza Bruta.

hit the play button


Nu ne-am setat așteptări, ne-am prezentat fără pretenții și recunoaștem că ne-am propus doar să ne bucurăm de o seară care se anunța inedită.

Începutul a fost clasic: am intrat într-o sală întunecată. Din senin, atenția ne-a fost atrasă de jocuri de lumini dinamice, susținute de muzica psihedelică. Atmosfera show-ului ne-a învăluit treptat, iar atenția noastră era mereu captată de elemente noi.

Ne-am speriat: 3 focuri de armă, tensiune, două tipe care încercau să se regăsească alergând una după cealaltă, în aer.

Toată lumea era extrem de curioasă să vadă ce va urma și puteai efectiv să vezi pe fețele celor de lângă tine nerăbdarea, entuziasmul și în anumite momente surprinderea. Fuerza Bruta a avut într-adevăr puterea să ne șocheze.

Nu asişti de foarte multe ori la spectacole care să-ți facă inima să tresară  și nu vezi în fiecare zi un show uman de o asemenea amploare. Fuerza Bruta a fost pentru noi într-adevăr o forță: efecte vizuale care ne-au înconjurat la 360 de grade și o poveste dinamică de care ne-am bucurat cu toate simțurile.

Partea noastră preferată a fost categoric reprezentația oferită de așa numitele “femei delfin”: tavanul s-a transformat într-o mare limpede, în care 4 siluete feminine înotau cu senzualitate deasupra noastră, în propriul lor univers.

Efectele vizuale cu tente roz, albastre și purpurii, muzica și senzația că deasupra noastră e o altă lume, ne-au oferit pe întreaga durată a reprezentației feeling-ul că luăm parte la o secvență din filmul Avatar. Eram acolo, în povestea pe care am reușit chiar să o atingem. Nu ne-am așteptat, dar iată că tavanul cu tot cu “femeile delfin” a coborât atât de mult încât noi, spectatorii, am avut ocazia să ne unim palmele cu cele de care ne despărțea doar apa și un tavan de sticlă.

Speechless!

Fuerza Bruta a fost WOW, iar de această experiență trebuie să aveți parte cel puțin o dată în viață pentru că indiferent de vârstă, încă avem nevoie de povești în care să credem și din care să ne culegem inspirația, entuziasmul și bucuria clipei.

Pentru cei care vor să ofere un early present, vestea bună este că încă mai sunt bilete disponibile la spectacolele Fuerza Bruta din 12 decembrie. Așadar, pariați pe un astfel de cadou și surprindeți în cel mai plăcut mod posibil pe cineva drag, oferindu-i invitația de a lua parte la o poveste modernă.

Share this post: