10 idei de cadouri Secret Santa sub 100 de lei

Nu e uşor să fii în cizmele Moşului!

HIT THE PLAY BUTTON XMAS


În fiecare an în care am fost Secret Santa în grupul de prieteni, la birou sau la facultate, ne-am convins că misiunea de a găsi cadoul perfect nu este tocmai simplă și ne-ar prinde bine o strategie sau altfel spus, o listă de idei inspirate care să ne ghideze în goana nebună după surprize.  Zis și făcut!

Holiday

 

1.Cartea „Fantastic Beasts and Where to Find Them” de J.K. ROWLING – de la 35,00 lei

Dacă nimereşti să fii Secret Santa  pentru un fan sau pentru o fană Harry Potter , atunci ai scăpat de grija cadoului întrucât noua carte scrisă de J.K. ROWLING „Fantastic Beasts and Where to Find Them” este tot ce şi-ar putea dori un împătimit al lumii vrăjitoreşti. Trebuie să recunoaştem că pe lânga povestea în sine, pe noi ne-a cucerit şi coperta cărţii, perfect ilustrată pentru a face parte din arsenalul de cadouri de sub brad.

2f50864dd8b5394ec9428bfc34019854

cadouri secret santa

2. Vscrub –  de la  75,00 lei

Când va afla că urmează să aibă parte de o porție de răsfăț, poți să fii sigur că va zâmbi. După ce va simţi în toată baia miros de portocale, cafea şi cocos şi se va trezi cu o piele catifelată încă de la prima utilizare, o să radieze de fericire. V scrub este cadoul perfect pentru orice domnişoară cochetă, dar şi pentru o  pereche de îndrăgostiţi care iubesc să împartă ritualul de relaxare şi îngrijire corporală.

DSC_0007

cadouri secret santa

3. Pachet de Crăciun  – Oleya.ro de la 51,00 lei

Odată cu temperaturile scăzute de afară, pielea noastră are nevoie de mai multă îngrijire. Un cadou inspirat şi foarte usefull ar fi un pachet de Crăciun de la Oleya.ro, care cuprinde uleiuri şi unturi de corp pufoase, perfecte pentru zile răcoroase. Secret Santa va avea de unde alege doar pachete inspirate pentru că pe oleya.ro veţi găsi o gamă de produse diversificate  cu texturi şi arome diferite. Cine poate rezista mirosului de cocos care te învăluie atunci când îţi deschizi cadoul?

Cadouri-de-Cracun-ulei-de-argan-benegicii

cadouri secret santa

4. Glob personalizat – Accesories Maria de la 20,00 lei

Un cadou original reuşeşte mereu să atragă atenţia şi nimic nu se compară cu un dar care va fi scos la iveală în fiecare an şi bucuria va fi nelipsită. Noi ne-am îndrăgostit iremediabil de globurile personalizate de la Accesories Maria, care recunoaştem că pot oferi o aură magică bradului. Pune-ţi imaginaţia la treabă şi alege pentru glob o fotografie cu voi, un citat preferat al persoanei care-l va primi sau de ce nu, ascunde în el un simbol al unei amintiri dragi pe care o aveţi împreună sau dacă plănuieşti o surpriză, lasă globuleţul să fie ascunzătoarea perfectă pentru un indiciu. Noi garantăm că Maria şi talentul ei voi fi complicii perfecţi pentru materializarea acestei surprize.

Processed with VSCO with hb2 preset

cadouri secret santa

5. Beţişoare parfumate ediţie specială – ZARA HOME 79,00 lei

Să oferi cuiva garanţia că în acest an, va simţi în fiecare colţ al casei mirosul Crăciunului, poate să fie doar o surpriză foarte plăcută.  Beţişoarele cu parfum de scorţişoară şi portocale sunt o alegere excelentă care îl poate salva la orice oră pe un Secret Santa în pană de idei.

8270703737_2_3_1

cadouri secret santa

6. Instantly.be – 1,5 lei/ poză printată

Ce cadou să-i faci unei prietene care ştii că este atât de activă pe Instagram încât înainte de toate, îl va poza, îl va posta şi abia după aceea se va bucura de el? În acest caz, Secret Santa ar putea apela la cei de la Instantly.be care ştiu că nimic nu se compară cu o poză reuşită pe feed-ul de Instagram şi atunci îţi printează cele mai reuşite fotografii. O să îi placă mult ideea că va avea poze desprinse direct de pe Insta’, dar şi cutia originală în care le va primi.

instantlybe3

cadouri secret santa

7. Difuzor – Berska 69,90 lei

Iarna este sezonul în care după mai multe căni cu vin fiert, cu siguranţă poate să se ivească ideea unei petreceri spontane. În astfel de situaţii, un difuzor portabil face posibilă organizarea unei petreceri în cel mai scurt timp cu putinţă, iar o variantă minimalistă a clasicei boxe este un cadou inspirat pentru orice party boy.

9901856802_1_1_3 cadouri secret santa

8. Mănuşi Touchscreen – eMag.ro 49,00 lei

Pentru amicul care butonează chiar şi atunci când afară sunt -10 grade Celsius, Secret Santa ar putea veni cu o pereche de mănuşi Touchscreen. Se vor dovedi foarte utile în zilele geroase şi pentru acestea nu va mai exista scuza că nu sunt purtate pentru că “nu sunt compatibile cu butonatul”.

res_60dc2cdcb55b13e0d08e7697318c82e5_450x450_a3tccadouri secret santa

9.  Flash Light pentru selfies – Bershka 39,00 lei

Un Secret Santa trebuie să ştie că pentru un selfie, lumina este esenţială! Acum, în perioada sărbătorilor, petrecerilor, un flash light este tot ceea ce îsi poate dori un selfie addicted, căruia fără să ne đăm seama, i-am găsit deja cadoul perfect.

2770856902_2_2_3cadouri secret santa

10. Card cadou la spa – Therme de la 100 lei

O sesiune de relaxare poate să scoată din impas până şi un Secret Santa lipsit de idei. Indiferent dacă ne raportăm la o prietenă sau la un amic, un bilet spre o sesiune de relaxare nu are cum să dea greş, aşadar un cadou inspirat poate să fie tocmai un voucher spre cea mai apropiată destinaţie cu palmieri, apă caldă şi multe masaje: Therme.

the_palm_6

Share this post: