Despre mutatul impreuna: de la dragoste cu nabadai la haine murdare

Prima oara mi-am adus o periuta de dinti – sa fie pentru acele nopti care se transforma in dimineti. Ulterior, mi-am uitat in dulapul lui Christian cateva haine, iar intr-o seara de vineri ne-am decis: ne mutam impreuna. O decizie spotana, dar ferma.


 Despre mutatul impreuna

Visam sa impartim  totul  si dintr-o data ne-am trezit razand, aruncandu-ne hainele  in acelasi cos cu rufe murdare.

Update-ul relatiei noastre a fost firesc si a venit la pachet cu o chiuveta plina cu tot mai multe vase de spalat, de doua ori mai multe tricouri de calcat si o intreaga lista de sarcini domestice care daca nu sunt facute, chiar au puterea sa te faca sa neglijezi pasiunea.

dero 1

dero 2

dero 3

Si noi, iubitele, avem nevoie de timp liber in care sa ne dedicam visului nostru, sa ne relaxam, sa postam fotografii pe Instagram  si sa ne bucuram de feeling-ul ca nu avem nimic de facut, chiar daca uneori ne descuram mai bine la tot ceea ce tine de casa. Am stiut-o mereu, iar el s-a convins ca singura solutie ca sa nu mai auda a doua oara replica “Nu am chef azi! Am de pus haine la spalat si de sters praful” ar fi sa facem echipa. Chiar si pentru perechile de millennials indragostiti, treburile casnice ar trebui sa fie o sarcina comuna, o provocare pe care sa o depasiti in doi in primele luni dupa ce v-ati mutat impreuna pentru ca doar in acest fel veti putea mentine bunul mers al relatiei voastre.

Prima tura de haine pe care a pus-o la spalat s-a soldat cu cateva tricouri decolorate, insa ulterior Christian s-a convins ca nu e deloc o activitate rocket science  si acum se preocupa si el sa fim la zi cu hainele din cosul cu rufe.

dero 4

dero 5

dero 6

Sunt total indragostita de rezultatul acestei schimbari pentru ca astfel, am mai mult timp sa citesc si sa vorbesc cu mama la telefon. Acest timp de calitate cu mine si pentru mine chiar ma ajuta sa fiu mult mai increzatoare in visurile proprii, iar faptul ca DERO sustine visurile romancelor si initiativele ce contribuie la dezvoltarea acestora ma face sa imi mentin optimismul ca noi, femeile, alaturi de partenerul potrivit putem reusi chiar si intr-o lume plina cu haine murdare. De asemenea, aceasta campanie deschide dialogul referitor la distributia treburilor casnice in cuplu si astfel  incurajeaza perechile de tineri sa discute si despre aspectele care le pot pata echilibrul din relatie. Sa recunoastem, daca treburile casnice nu sunt rezolvate, acestea pot deveni in timp o sursa pentru acumularea frustrarilor intr-un cuplu.

dero 7

dero 8

dero 9

De cand am facut pactul ca noi doi vom imparti absolut tot, chiar si treburile casnice,  pe masina noastra de spalat se regaseste detergentul lichid Dero 2in1- e unul pentru doi. Nu ne mai batem capul cu balsamul de rufe si il utilizam in egala masura pe acesta. Intr-adevar echipa pe care o formam este unul dintre secretele pentru care inca avem fluturi in stomac.

Daca in urma cu trei ani, inainte sa formam o pereche, zilele in care gaseam cosul de rufe gol nu ne trezea nicio emotie, acum aceste momente sunt preferatele noastre, mai ales ca asta inseamna ca intregul dulap miroase a levantica intrucat noua gama de produse Dero: 2 in 1 are cel mai intens parfum de pana acum.

De cand ne-am mutat impreuna, mesajele cu „Dormi la mine astazi?’” au disparut, insa in casuta cu trimise se regaseste „Pui te rog rufele la spalat?” si stiu ca din dragoste, raspunsul este da.

dero 10

Photo: Andrei Ghioarca

Share this post: