Albeşte-ţi dinţii instant!

Andreea şi Bogdan, îndrăgostiții care stau în spatele blogului farmacistuldeserviciu.ro ne-au trimis azi dimineață rețeta pentru un zâmbet mai alb, pe care o găsiti aici, iar nouă nu ne-a rămas decât să ne distrăm pregătind-o și să o aplicăm pentru a vedea rezultate.

hit-the-play-button[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/47190628″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Am cumpărat ingredientele necesare şi ne-am focalizat pe prepararea reţetei. Acum, la final, recunoaștem că nu a fost deloc complicat, fiind o nouă activitate interactivă pentru cuplu, iar ideea că o pastă de dinți naturală, bio și cu efecte reale este atât de ușor de făcut, vă va oferi de două ori mai mare satisfacție când o să vă admirați zâmbetele reciproc.Untitled-1

Am pregătit-o în 10 minute, respectând exact ingredientele și cantitățile specificate în rețetă, după care a urmat bătălia cu periuțele de dinți pentru a cuceri un zâmbet mult mai alb și mai sănătos. IMG_4527-3

La aplicare, veți întâmpina senzația că ați pus pe periuțele de dinți zăpadă, iar după primul periaj vă veți familiariza cu gustul ușor de lămâie și cocos, o combinație reușită. Vor urma strâmbăturile clasice din timpul spălatului pe dinți și ulterior minutele în care fiecare se uită insistent în oglindă pentru a constata efectele și diferențele.IMG_4535-2

albire metode eficienta simpluDupă prima rundă de periere, ne-am simțit dinții foarte, foarte curați: They were cristal clear.

albire metode eficienta simpluDupă a doua rundă de periere, am observat că nuanța smalțului devine mai albă și mai strălucitoare.

albire metode eficienta simpluDupă a treia rundă de periere, i-am sunat pe farmaciștii de serviciu și le-am mulțumit pentru că reţeta lor face minuni!IMG_4620(2)

albirea dintilor metoda simpla eficienta efect imediat

text-2

Înainte știam  doar că zâmbetele se dăruiesc cel mai ușor și pot face minuni, acum știm că pasta de dinți bio se prepară ușor și face minuni asupra zâmbetului nostru.

text-3

Alegeți să vă albiți dinții printr-o metodă sănătoasă, fără efecte negative, pentru că avem nevoie de zâmbete wow cu termen nelimitat de valabilitate.

Share this post: