VALENTINE’S DAY: 10 idei de cadouri pentru EL

Ți-ai auzit cel puțin o dată una dintre prietene mărturisind că este într-o pană totală de idei și habar nu are ce ar trebui să-i cumpere de Valentine’s Day, dar să fim totuși sincere până la capăt și să recunoaștem că deseori chiar noi ne-am aflat într-o astfel de ipostază.

cadouri de valentines day pentru el

hit the play button


cadouri de valentines day pentru el

Am simțit-o pe propria piele și știu că această lipsă de inspirație are o putere fantastică de a te supune unui presiuni constante: zilele trec și tu încă tot nu te-ai decis ce să-i dăruiești. Vestea bună este că totul s-a schimbat de când mi-am reamintit că el este de fapt prietenul meu cel mai bun și s-ar bucura chiar și pentru un bilet drăguț, lăsat dimineața pe noptieră.

Ține cont de activitățile sale preferate, dorințele mărturisite în treacăt și, de ce nu, preia inițiativa și pune-l în fața unui plan deja făcut, care să-l provoace și pe care i-ar fi greu să-l refuze.

Următoarele cadouri știu că l-ar surprinde într-un mod plăcut pe Christian și sunt sigură că ți-ar putea oferi și ție o paletă de idei pentru Valentine’s Day.10 idei de cadouri (1)

cadouri de valentines day pentru el

  1. Vinuri cu sentimente – 60 lei pe vinuricusentimente.ro

Îți amintești și acum prima cină romantică pe care ți-a pregătit-o: paste și vin.  Pune acea seară pe replay, având un aliat pe măsură: un vin cu sentimente. Crede-ne că nimeni nu ar putea refuza un pahar de iubire, cu o muzică bună pe fundal și o fată frumoasă pe care să o strângă în brațe. Încearcă-ți norocul, ia parte la concursul nostru și poți câștiga un vin cu sentimente.  Ce mai aștepți? Înscrie-te aici şi câştigă una dintre cele 5 sticle de vin pe care le punem la bătaie pe facebook.

idei de cadouri valentines day pentru iubit

cadouri de valentines day pentru el

cadouri de valentines day pentru iubit

photo: Andrei Ghioarcă

cadouri de valentines day pentru el

2. Paint Ball Session – de la 30 lei 

“Make love, not war!” ar spune unii, însă deseori,  tuturor ne prinde bine puțină tatonare.  Pune-l în fața faptului împlinit și provoacă-l la o sesiune de paint ball. O să aveți parte de câteva ore pline de fun, adrenalină și uneori chiar un kiss pe terenul inamicului. It sounds pretty good!

cadouri de valentines day pentru el

cadouri de valentines day pentru barbati

3. Bilete la UNTOLD 2017 –  de la 385 lei

Unul dintre festivalurile de la care nu trebuie să lipsiți vara aceasta este fără doar și poate Untold. Un bilet la cele mai tari concerte ale anului, ascuns într-o cutie de ciocolată ar fi un cadou cool, prezentat într-un stil original. O să te bucuri de o reacție wow din partea lui. Dacă v-ați achiziționat deja biletele pentru festival, Valentine’s day i-ar putea aduce un bilet de avion dus-întors spre Untold. Noi pariem că îl vei surprinde.

cadouri de valentines day pentru el

cadouri de valentines day pentru el

4. O mașină de făcut popcorn – 179 lei pe emag.ro

Mirosul popcornului proaspăt, răspândit în toată casa ne duce automat cu gândul la o seară de vineri cu Netflix & Chill. Așadar, asigură-te că va mirosi din ce în ce mai des a “vineri” și surprinde-l cu un aparat de făcut popcorn cu un design retro și inovativ.  Nu se va aștepta la o astfel de atenție și crede-ne că fericirea va fi pe măsura originalității cadoului. Cum ar putea să nu-ți placă?

cadouri de valentines day pentru iubit

5. Accesoriu sport pentru telefon  – 12,50 lei la emag.ro

Dacă “Să mă apuc serios de sport!” este una dintre rezoluțiile pe care știi că și le-a propus la începutul acestui an, atunci ai putea să-i susții dorința cu un accesoriu care l-ar ajuta să-și țină telefonul la loc sigur  în timp ce aleargă sau ia parte chiar la o oră de spinning. Sport case-ul poate fi un accesoriu foarte util pentru bărbatul care are sau își dorește un stil de viață activ. O să-ți mulțumească!

cadouri de valentines day pentru barbati

  1. Ciocolată cu ardei iute – 36,10 lei pe chocolissimo.ro

Într-o relație trebuie să te bucuri mereu de ceva nou alături de jumătatea ta, iar dacă slăbiciunea pentru ciocolată vă reprezintă în totalitate, atunci Valentine’s Day ar putea fi ocazia perfectă pentru a-i oferi  experiența  unui gust nou împreună. Ciocolata iute ca focul îi va pune pe jar papilele gustative. Mare atenție: ciocolata are trei grade de iuțenie pe pachet de care nu ar fi rău să țineți cont!

cadouri ziua indragostitilor barbati

  1. Boxă wireless Happy Plugs x H&M – 229 lei pe hm.com

O boxă portabilă este o alegere bună, mai ales acum, în pragul primăverii. Cu cât temperaturile vor crește, cu atât se vor înmulți ocaziile în care acest cadou se va dovedi foarte util. O va putea folosi în timp ce face duș, pregătește micul dejun sau este la un grătar cu prietenii și de fiecare dată își va aduce aminte de cât de inspirată a fost iubita lui atunci când i-a dăruit-o.cadouri ziua indragostitilor barbati

  1. Dronă – de la 429 lei pe emag.ro

Un gadget care ar impresiona orice tip pasionat de tehnologie și fotografie, drona este o “jucărie” care i-ar plăcea oricărui om mare. Suntem siguri că un astfel de cadou l-ar da pe spate și i-ar oferi încă un motiv în plus pentru a ieși cât mai des în aer liber la plimbări lungi. Să surprinzi orașul de la înălțime poate fi de fiecare dată o nouă aventură. Se va convinge singur!

cadouri ziua indragostitilor pentru el

  1. Troler – de la 459 lei pe zipup.ro

Dacă iubiți să plecați în vacanțe împreună și pentru perioada următoare aveți cel puțin o destinație pe listă, un troler nice ar fi un cadou bine primit de către un împătimit al escapadelor. În goana după noi aventuri, va fi nevoit doar să își pregătească ținutele pe care să le arunce în noul geamantan.  După un sincer mulțumesc, va putea să-ți spună doar: “Să înceapă vacanța!”.

idei cadouri de valentines day

 cadouri valentines day pentru el 

  1. Şorț personalizat – 69 lei pe stargift.ro

În cinstea tuturor dimineților perfecte în care ți-a pregătit pancakes și ți-a demonstrat că dragostea trece și prin stomac,  iubitul tău merită să fie apreciat ca un masterchef. Dacă îți dorești să fii răsfățată cât mai des cu astfel de dimineți, asigură-te că îl faci să se simtă apreciat și încrezător în aptitudinile sale culinare, dăruindu-i un șorț personalizat şi foarte cool. O să-i placă!
valentines day ziua indragostitilor

 

 

 

 

 

Share this post: