VALENTINE’S DAY: 10 idei de cadouri pentru EA

Alegerea unui cadou pentru jumătatea ta este întodeauna o provocare. Știm! “Oare o să-i placă? S-ar aștepta la altceva? O să dau greș?” sunt întrebările firești pe care la un moment dat fiecare dintre noi și le pune în preajma zilei de 14 februarie.

cadouri de valentines day pentru ea

hit the play button


cadouri de valentines day

Ne dorim să fie totul on fleek, iar supriza pentru jumătatea ta trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Să respirăm adânc, să culegem idei și în cele din urmă să facem alegerea care să o suprindă. Good luck!

Pentru ea, un cadou inspirat poate să fie chiar acea atenție la care nu s-ar fi gândit, dar care îi prinde foarte bine: o face să se simtă mai frumoasă, îi împlinește o dorință mai veche sau îi aduce aminte de o mică plăcere vinovată, dar atât de plăcută (#chocolateaddiction).

De ce nu? Asta ar trebui să te întrebi atunci când nu ești sigur pe acel ceva care ar ieși din tipare, însă de fapt acesta este secretul: pariază pe ceva la care nu s-a gândit toată lumea.

Și crede-ne că în cazul fetelor, această strategia nu are cum să dea greș.

Iată ideile noastre sau altfel spus toate cadourile pe care Renata ar vrea să le primească (lucky me).

10 idei de cadouri VALENTINES DAY

idei de cadouri de valentines day pentru ea

 1. Harta răzuibilă portabilă – 85 lei pe mindblower.ro

Imediat după ce am găsit această harta răzuibilă ne-am gândit că este genială. Are puterea să îți aducă aminte de o sumedenie de momente frumoase trăite în doi și în același timp, de fiecare dată când o privește îți alimentează determinarea să ajungi și acolo, și acolo alături de jumătatea ta. Dacă iubitei tale îi place să facă planuri, visează să cutreierați lumea și ar pleca imediat într-o “destinaței nerăzuită”, atunci ai aflat deja ce ar trebui să îi dăruiești de Valentine’s Day.

cadouri de ziua indragostitilor

idei de cadouri de valentines day pentru ea

 1. Glitter Mug – 59,90 lei pe stradivarius.com

Odată primit, acest coffee mug s-ar dovedi multifuncțional: i-ar permite să își savureze cafeaua în drumul spre facultate/ birou, ar presăra puțină strălucire peste diminețile mohorâte și i-ar aduce aminte de tine chiar și atunci când între două task-uri, o gură de cafea este tot ceea ce îi trebuie. Așadar, trust us: i-ar prinde bine.

cadouri de valentines day ziua indragostitilorcadouri de valentines day

idei de cadouri de valentines day pentru ea

 1. Planner săptămânal Good Things – 29,90 lei pe stradivarius.com

Încă de mici, fetele au acea slăbiciune pentru jurnalele/ agendele frumoase în care își pot nota tot ceea ce le trece prin cap și… din sursă sigură îți spunem că nu duc lipsă de idei. Se va găsi întotdeauna un “Have to do list” de făcut, un plan de schițat și o săptămână fully booked de organizat. Iată de ce planner-ul prietenos Good Things ar putea să devină în scurt timp her best friend.

ziua indragostitilor cadouri cadouri pentru ziua indragostitilor

idei de cadouri de valentines day pentru ea

 1. Vopsea de corp ciocolată – 55 lei pe mindblower.ro

Să recunoaștem că cele mai bune cadouri Valentine’s Day sunt de fapt cele de care vă puteți bucura în doi, iar anul acesta 14 februarie ar putea fi ziua în care v-ați picta head to toe cu ciocolată. Cine ar putea rezista unei astfel de idei fun, sweet și… sexy? Noi sigur nu!

cadouri de valentines day idei

valentines day cadou pentru femei

 1. Cartea “How to be parisian: Wherever you are” – 63,65 lei pe elefant.ro 

  &

  o sticlă de vin cu sentimente – 60,00 lei pe vinuricusentimente.ro 

La fel cum “Paris is always a good idea!” și cartea “How to be parisian” is always a good choice for your girl! I se vor dezvălui trucuri despre beauty, relații și fashion așa cum doar francezii ar putea să o facă: cu umor, ironie fină și multă savoare. Oferă-i kit-ul complet pentru câteva ore de relaxare și alege să-i dăruiești această carte alături de o sticlă de vin cu sentimente. Și… iată că ți-am dezvăluit și cel mai scurt drum spre inima ei.

DSC_0240

valentines day cadouri    DSC_0110

Fotografiile cu Renata: Andrei Ghioarcă – Fotograf

cadouri valentines ay ziua indragostitilor

 1. Set de pensule sculpting – 124 lei pe sephora.ro

Ai simțit-o și pe pielea ta: când stau în fața oglinzii, femeile uită de noțiunea timpului. Înainte să fii nevoit să o aștepți din nou, asigură-te că de data aceasta va fi gata la timp pentru cina de Ziua Îndrăgostiților și dăruiește-i un set de pensule care i-ar putea ușura misiunea de sculptare a feței. Nu are cum să nu îi placă!

cadouri de valentines day pentru iubita

cadouri de ziua indragostitilor pentru ea

 1. Bilet la film: “Fifty shades darker” – 17,50 lei pe cinemacity.ro

Împacă-te cu ideea: îl cheamă Christian Grey și are acel ceva care i-ar putea stârni interesul oricărei domnișoare. Iată de ce două biletele la “Fifty shades darker” sunt cea mai simplă și  totodată sigură variantă a cadoului pentru 14 februarie. Dacă ați depășit deja prima etapă a relației și serile ar putea deveni puțin mai întunecate, ai putea completa biletele și cu o lenjerie sexy. De ce nu?

valentines day cadouri idei

cadouri pentru ea de valentines day

 1. Cameră foto Polaroid – 549 lei pe emag.ro

Iubește să facă fotografii? Adoră să imortalizeze momente în fiecare zi, nu doar în vacanțe? Dacă răspunsul este da, atunci fără să îți punem o altă întrebare, ne-am convins că Polaraid-ul ar fi o idee excelentă pentru a-ți surprinde jumătatea ta. Un accesoriu colorat și un aliat de nădejde în toate acele clipe care merită pozate și printate pe loc (pentru a fi siguri că se va păstra farmecul/bucuria/dragostea) Polaroid-ul este un cadou de nerefuzat.

cadouri de valentines day

 1. Cursuri individuale de tango  – 100 lei pe con-sabor.ro 

Ați fost împreună la cine, la petreceri, la teatru și… ați putea merge în doi și la câteva cursuri de tango, dacă te lași pe mână noastră. Avem un presentiment că în acest fel ai reuși să o surprinzi și, mai mult decât atât, v-ați provoca să descoperiți pasiunea sub o altă formă: prin dans. Dacă iei în calcul și beneficiile pe care le simți după o oră pe ritmul muzicii, îți dai seama că ideea/provocarea poate fi mai bună decât te-ai fi așteptat. Go for it!

cadouri de valentines day pentru ea

cadouri de valentines day

 1.  City break – de la 100€ pe kinderronnie.ro

Fie că este vorba de un sejur de câteva zile sau pur și simplu de un weekend prelungit, un city break ar fi cadoul perfect pe care vi l-ați putea oferi de Valentine’s Day. Descoperirea în doi  a unei noi destinații poate deveni activitatea voastră preferată și totodată, cea mai puternică formă de a vă consolida relația. Nouă ni s-a făcut deja dor de o vacanță și Kinder Ronnie ne-a sărit în ajutor cu câteva oferte foarte bune pentru Ziua îndrăgostiților, escapade sub 100 € (click aici). Te invităm să alegi și tu una pentru voi!

cadouri ziua indragostitilor

valentines day cadouri

 

Share this post: