MERRY CHRISTMAS EVERYONE!

Au mai ramas cateva ore pana cand aprindem cele patru lumanari rosii, ne asiguram ca toate tacamurile sunt la locul lor si ne asezam cu toti cei dragi la masa.


Michael Bublé – Silent Night

craciun

Simtiti deja? Usor, usor se instaleaza in casele si in sufletele noastre linistea.
Ca de obicei, imi beau cafeaua din cana rosie si admir bradul, dupa ce azi noapte am ascuns in el atat de multe ganduri bune si… ne-am intors in timp.
Cine ar fi stiut ca fetita care il ademenea pe mos cu fursecuri va impodobi peste ani bradul alaturi de baietelul care manca toate bomboanele gasite printre globuri pana sa vina mosul?
 craciun
craciun
Ne-au apropiat dorintele?
Oare am visat acelasi lucru amandoi?
Imi amintesc perfect. Primul Craciun petrecut impreuna. Am vazut reflectia noastra intr-un glob si am stiut ca Mosul mi-a adus cel mai frumos cadou chiar daca nu am mai avut timp sa ii scriu o scrisoare.
Recunosc… anii nu mi-au schimbat pasiunea cu care rup hartia de pe darurile de sub brad, insa acum dupa ce desfac fundita, ridic privirea.
 craciun
 craciun
Printre luminile calde ii vad pe toti dragi sufletului meu si stiu ca ei sunt magia, bucuria si universul meu. Ei sunt tot Craciunul meu drag si iubit.
Dupa ce toate farfuriile se strang, Christian mai toarna vin in doua pahare si ma ia de mana. De 4 ani imi spune mereu “Hai sa mai stam langa brad impreuna!” si eu stiu ca si-a pus deja telefonul deja pe silent, a uitat de Instagram si este gata sa respiram magie.
 craciun
craciun
Intoarceti-va la bunatate, cuibariti-va in bratele omului iubit si faceti-va timp sa stati impreuna.
Craciun fericit tuturor!
 craciun
craciun
 

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published.